Başında ben olaydım olurdu 🙂
serhat bana da yardımcı oursan çok sevinirim ben de yaptırmayı düşünüyorum şimdilik vites topuzum iyi ama biraz daha ileride körükle beraber neden olmasın? sen hele bi gel bakalım Aksaray' a da bi konuşalım inşallah...
Mardinde ne adam gibi usta nede bu işleri yapacak adam var 🙂 kıl adamım ben ustaya araba teslim edeceğime kendim yaparım daha iyi 😀 bizim birader bi arkadaşının tanıdığına yaptırmış 😀 iki hafta uğraştım bu topuz işine 😀
ben aksaray'dayım serhat, ne diyon bu yardımcı olma işine inşallah?
sökmesi 15 saniyelik iş 😀
sökme işini ben zaten yaparım da sen o dediğin kişiye kaplama işini yaptırabilir misin? hakkaten güzel olmuş, çok beğendim...
ben yaptırmadım ki işte. biradere yolladım o ilgilendi. adam baya iş yapan bi adammış. 10 gün kadar bekledim yapıldı geldi. ufak bi yanlışlık olmuş, gönderdim bi 5 gün sonra geri geldi. adamın telefonunu buldurabilirsem bi görüşün isterseniz. kargoyla adama gönderirseniz belki yapar geri gönderir.
bak telefon işi olur işte, valla yardımcı olursan sevinirim, olumlu olumsuz cevap bekliyorum o halde...
bak telefon işi olur işte, valla yardımcı olursan sevinirim, olumlu olumsuz cevap bekliyorum o halde...