Wrench
Kayıtlı Üye
Öncelikler aranıza yeni katıldım herkese merhabalar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ancak en uygun kategori burası gibi duruyor.
İnşallah 1 aya kadar yeni bir araç almayı düşünüyorum. Golf 4 ile Leon 2 arasında kaldım ve mantıklı olarak Leon galip geldi. Hem modeli yüksek hem bence daha karizmatik hem de özellik bakımından daha dolu bir araç. Ancak daha önce hiç kullanmadığımdan ve çevremde de fazla görmediğimden dolayı araç hakkında detaylı bir inceleme yapamadım bu nedenden dolayı pek bilgim yok. Hazırsanız başlayayım 🙂
İnşallah 1 aya kadar yeni bir araç almayı düşünüyorum. Golf 4 ile Leon 2 arasında kaldım ve mantıklı olarak Leon galip geldi. Hem modeli yüksek hem bence daha karizmatik hem de özellik bakımından daha dolu bir araç. Ancak daha önce hiç kullanmadığımdan ve çevremde de fazla görmediğimden dolayı araç hakkında detaylı bir inceleme yapamadım bu nedenden dolayı pek bilgim yok. Hazırsanız başlayayım 🙂
- 1.6 Stylance modellerine bakıyorum genelde sanırım en dolusu bu doğru mudur?
- İkinci olarak alırken veya araca bakarken nelere dikkat etmeliyim? Özellikle kontrol etmem gereken bir yeri var mıdır?
- Kronik sorunları var mıdır varsa nelerdir?
- Golf 4 mü yoksa Leon 2 mi deseler siz hangisini tercih edersiniz?
- Sanırım gizli özellik açma durumu da mevcut. Varsa hangi özellikler açılabilir?
- Aldığım araçlara en az 3-4 sene biniyorum. Tok biniciyim yani 🙂 Bu zaman zarfında beni üzer mi?
- Bulunduğum ilde Seat servisi vs. yok ama çok iyi VW ustaları mevcut. Motor ve parçalar yeni model araçlardaki gibi VW ile aynı mı?
- Benzinde yakıt tüketimi ortalama nedir? Tüp kullanmam her aracıma benzinde binerim bu da önemli benim için.
Son düzenleme: