Seat Leon Led Sis

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Furkannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gayet güzel bi aydınlatma sağlıyor farlar şuan yok gibi tüm yolu bu led ler ile rahat görüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: goku
Bence sislerde dogru led kullanıldığında cok iyi duruyor ve aydinlatiyor @depness murat abimin fr'ı na aliexpresten aldığımiz 9600lümenlik ledlerin fotoları aşağıda kullanışlılığınıda kendi görünce yazar zaten 🙂
0c80f0cc8f6e8a4b26fb5a0fe92bc659.jpg
3acdb55c0f7421a1862f932ae1a976e0.jpg
dd3286504e943320070a17962645ae71.jpg

Trakya'dan gönderildi..

Gerçekten başarılı maşallah 9600 lümen markası ne h8 dimi ?

trafik polisi olsaydım sisli hava haricinde sis lambalarını kullanan tüm araçlara ceza yazardım.

Sislerinizi gereksiz yere kullanmayın arkadaşlar.

@depness sislerin arkasında fazla boşluk varmı tüm modeller uyarmi? Uzunlar da kullanıyorum ben fazla boşluk yoktu farlq kapak arasında kısa bir model almıştım sislere hepsi uyarmi acaba.

@depness sislerin arkasında fazla boşluk varmı tüm modeller uyarmi? Uzunlar da kullanıyorum ben fazla boşluk yoktu farlq kapak arasında kısa bir model almıştım sislere hepsi uyarmi acaba.

Sag siste sıkıntı yok ama sol sisin tam arkasında cam suyu haznesi mevcut benim kullandığım led metal püsküllü olduğuna tam sıfır oturdu sayılır

@Furkannn sislere niken ledleri taktim bugün.Sol taraftaki su haznesine çok az seviyor.Bise olacağını sanmıyorum ama isinip delmez insallah😀 Sislere led uygulaması adlı konuda paylaştım resimleri tekrardan burayada atmiyim ordan bakabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,

Seat Leon aracıma led sis takmayı düşünüyorum taktıran arkadaslar varmı varsa eğer hangi markayı kullanıyorlar H kaç olucak ? Kaç watt gücünde olucak

Montajı nasıldır ? Tamponu indirme veya ön davlumbazı sökme gibi işlemler yapılıyormuş ne kadar doğrudur bilemedim

Yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

Aracın yenibosna civarlarında olabilir mi?

9000 lümen çok iyiymiş evet 2016 leon. taktırmışken kaliteli birşey olsun istiyorum. Fiyat aralıkları ne durumda acaba ?

parklara uyumsuz derken arıza ışığı mı yakıyor acaba ?

vizeye gittiğinizde, aracın park ampulleri sarıdan başka bir şey ise, mevzuata uygun değildir yazıyor, hafif kusur olarak geçiyor.

Niken h8 6000 lumen led kullaniyorum sislerimde ... bi sorun olmuyor ve aydinlatmasi gayet guzel .. selektorde aracin gizli ozellikleri aciksa sislerde yaninca karsidan gelen icin sknti cikariyor 🙂 ben eski aracimi bijon araligi uymiyan 18 jantla , spor yayla , uzun - kisa - donus- sis farlari ledken , amerkan park , gunduz led modulu ve cakar moduluyle muayneden gecirdim sorunda olmuyor led ampuller muaynedende araciniz geciyor (aracin resminide attim muayne istasyonunda cekilmis )... Eski aracimda uzun kisa 10400 lumen ledler kullandim egerki beklerim yurt disindan gelmesini ben derseniz arkadasin dedigi 9600 lumenden daha guclu sacakli sogutma sistem ledler ( 11400 du galiba lumen seviyesi uzun suredir led arastirmasi yapmiyorm daha iyiside cikmjs olabilir ) mevcut aliexpress te onlari alip taktirin daha iyi aydinlatma saglarsiniz ama beklemem dersenizde Türkiyeden niken alip takin isinizi fazlasiyla gorucektir ..

Ekli dosyalar

• IMG-20160413-WA0012.jpg
    IMG-20160413-WA0012.jpg
    111.8 KB · Görüntüleme: 23
39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt