tugra kazım
Kayıtlı Üye
abi zaten gönüllerdesinn😱key:keşke fotokopiye imzamı atsaydım bu gidişle benim fotokopiler elden ele çoğalacak 🙂
abi zaten gönüllerdesinn😱key:keşke fotokopiye imzamı atsaydım bu gidişle benim fotokopiler elden ele çoğalacak 🙂
sizi öncelikle Üyelerimiz bölümünden tanıyabilirmiyizlink devredışı olmuş arkadaşlar
yardımcı olabilecek olan varmı acaba ?
bende aracı alırken ıngılızce kullanım kalvuzu verdıler turkce yok dedıler gecen bırsının onermesıyle bır yontemı denedım sonuc pozıtıf oldu eger bayıye gttıgınızde yoksa seatın sıtesınden dogusa bır maıl atıyorsunuz ve gerekenı bır haftada yapıyorlar ya evınıze gnderıyorlar yada servısten sızı aryorlar gıdıp alıyorsunuz bana oyle yaptıla ve gercekten cok ılgılıydı dogus sımdıden kolay gelsın 😉arkadaşlar malum aracımı yeni aldım iş yoğunluğundan inceleme fırsatım olmadı konuyu görünce baktım kullanım klavuzu ingilizce acaba bayiden türkçesini temin edebilirmiyim yada yardımcı olacak arkadaş varmı (İbiza ST 1.4 STYLE) şimdiden teşekkürler.
bende aracı alırken ıngılızce kullanım kalvuzu verdıler turkce yok dedıler gecen bırsının onermesıyle bır yontemı denedım sonuc pozıtıf oldu eger bayıye gttıgınızde yoksa seatın sıtesınden dogusa bır maıl atıyorsunuz ve gerekenı bır haftada yapıyorlar ya evınıze gnderıyorlar yada servısten sızı aryorlar gıdıp alıyorsunuz bana oyle yaptıla ve gercekten cok ılgılıydı dogus sımdıden kolay gelsın 😉