seat leon kauçuk paspas

Haluk klips yerleri yapılmış paspasta fakat yerleri dogru yapılmadığından oturmuyor..bir kac cm sagında yada solunda kalıyor..Ama malzeme kayma yapmıyor zemine tutunduğu icin problem olmuyor ki zaten havuz olduğu ici her yeri kaplıyor ve kıpırdama şansı kalmıyor..klips geçmelerini çok dert etmeyeceksen tavsiye ederim @skeaptar

abi dediğim gibi sürekli kullacam ben, halı paspasım yok almayı da düşünmüyorum, sevmiyorum halı paspası. yani sürekli kullanımda çabuk yıpranır mı acaba? yırtılma falan????

abi dediğim gibi sürekli kullacam ben, halı paspasım yok almayı da düşünmüyorum, sevmiyorum halı paspası. yani sürekli kullanımda çabuk yıpranır mı acaba? yırtılma falan????

Haluk öyle aman aman ince degil ama kaliteli bir Kauçuk da degil..sürekli kullansanda uzun süre seni idare eder..zaten 100 lira bişey ki 100 liralık işi görür bundan emin ol..Ama yinede sen bilirsin ben sadece Nacizane fikir beyan ediyorum...

Haluk öyle aman aman ince degil ama kaliteli bir Kauçuk da degil..sürekli kullansanda uzun süre seni idare eder..zaten 100 lira bişey ki 100 liralık işi görür bundan emin ol..Ama yinede sen bilirsin ben sadece Nacizane fikir beyan ediyorum...

yani abi alayım o zaman, dediklerim sıkıntı oluşturmaz diyosun...

Al pişman olmassın kıpırdama şansı yok rahat ol.kavucuk bunlar kayma yapmaz yapmak istesede yer yok kayamaz.benim arabada klips yok. paspasın altı düz düm düz o yüzden yok diyorum.olmasada sorun olmadı .kayacak yer kalmıyor arkalarda cuk oturuyor önlerde kafan rahat olsun arkadaşlar gördü cok begendi al kacırma

Haluk Al birader alda rahat edelim valla 😀 😱key:

Senle çarşıya pazarada çıkılmaz hadi onu geçtim Ev alacak olsan ne yapacan kardeşim.. 😀

evi aldım ama müteahhiti de çıldırttım abi, ben böleyim valla, ne bileyim işte. idare et abi, paspasın siparişini verecem şimdi...

arakdaşlar bunun cordobaya olanından gördünüzmü hiç bi yerde?

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt