Seat Leon İlk araç olarak önerir misiniz?

zPrestige

Kayıtlı Üye
Abilerim kolay gelsin iyi forumlar. Leon araçların görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Elimde yaklaşık 900 lira var siz önerir misiniz 1.2 tsi modelini düşünüyorum. Leonun kroniği var mıdır? Kmsi önemli midir ve ilk araba olarak önerir misiniz?

Hocam iyi günler.

Ben 2022 senesinde bütçem doğrultusunda 2015 1.2 leon aldım. 10 yıllık ehliyetim olsa da ilk defa aracım olmuş ve ilk defa kullanıcı oldum.
Çok memnunum hatta bugünlerde satıyorum fakat geçen sene de satarken vazgeçtim. Çok sevmiyorum aracımı sadece borcum bitmek üzere ve yeniden borca girmeden yol ilerleyemeyeceğim. Bugüne kadar hiçbir sorun çıkartmadı diyebilirim araç ile 26 bin km yaptım bugüne kadar ve kalkış, gidiş, sollama tek sorun yaşamadım.

Özellikle 1 defa hayatımı kurtardığına inanıyorum. Allah leonumdan, lastiklerimden ve omur iliğimin refleksinden sağlıklı olsun direksiyon ile ne yapmak istediysem yapabildim ve büyük bir kazayı 3-5 santimle atlattım desem abartı olmaz.

Tek olumsuz yanında malum C segment orta seviye bir araç. Golf kadar yumuşak ve konforlu değil. Fakat dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum. Biraz dandun gidiyor tümsek olsun viraj olsun. Fakat tahminimce Leon sevenler bu yüzden seviyor olabilir. Yolu hissediyorsun. Spesifik sorun olursa yardımcı olurum yine.

Bu bütçe için çok yeterli bir araç eşimde çok seviyor faka ayrılık vakti geldi 1.0 ya da 1.5 2020 sonrası bir Leona geçeceğim eğer satabilirsem. Hali hazırdan kafamda alacağım araçta belli.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt