Seat leon gÜndÜz fari denemsİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dozo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence yakışmış..Şekilli yapmışsın.Ayrıca uzaktan kumandalı olması da ayarlanabilmesi felan baya şekil katmış..Gündüz farları artık orjinalliğini yitirdi diye düşünüyordum ama hala iyi yapıldığı müddetçe iş varmış..

• Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Çok güzel olmuş ellerine sağlık 🙂 Nasıl yaptığını, hangi malzemeleri kullandığını, varsa hazırlanken çekilmiş fotoğraflarını ve maliyetini de ben sorayım o zaman. Zira böyle bir şeye hevesliyim de 🙂

ledlerin 1 tanesi 3,5 tl bunların 12 volt ile stabil olarak yanması için gerekli olan kücük bir devre var 3 tane led bağlıyorsunuz.3 led için bir devre lazım bunuda fiyatı 5 tl... kumanda devresi dimmerli yani ışığı kısıp açabiliyorsun bu 40 tl 🙂... ben 12 led 4 adet voltaj sabitleyici vede kumanda devresi kullandım bana maliyet tam 100 buldu🙂..yapımı gayet basit resimleri var onlarıda ekleri. hayva matkap sıcak silikon tabancı bütün işi çözüyo.tasarım sana kalmış ben şekilli olsun dedim biraz uğraştım ama düz sırada olabilirdi..dedimya ilk denemem di🙂

• Beğen
Reaksiyonlar: kfy
Cok iyi olmus bence. Ellerine saglik. Maliyetide o kadar fazla degilmis 🙂 Elim yatkin olsa boyle seylere, bende yapardim😱key:

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt