izzetadlan
Kayıtlı Üye
hayırlı uğurlu olsun 🙂
El yapımı oldugunu kimden duydunuz yada bu tarz konularla ilgili nekadar bilginiz var bilmiyorum. Saxs markanın her arac için ürettigi performans baskı debriyaj seti vardır biz orjinal malzeme alıp sadece balatasını yarı bronz cadde performans yaptırdık bundaki sebebte şehir içi kullanımlarda debriyaj ın sert olmaması içindir yani parcalar el yapımı degildir tamamen orjinalel yapımı debriyaj setinden hayr gelir mi acaba 🙂 enteresan gercekten daha neler duycaz 😀 izlenimlerini bekliyoruz tecrube edinmek adına
yoo kimseden bişi duymadım,hatta ilk defa duydum 🙂 3-5 siteden okuyarak nasıl bişi olduguna dair kafamda yer etmeye başladım.sponsorumuz megachipste bu işi yapıyormuş sitesinde anlatıyor.deneyimlerinizi aktarırsanız bende düşünürüm.seramikmiş balata uzun ömürlü aklıma yattı ............El yapımı oldugunu kimden duydunuz yada bu tarz konularla ilgili nekadar bilginiz var bilmiyorum. Saxs markanın her arac için ürettigi performans baskı debriyaj seti vardır biz orjinal malzeme alıp sadece balatasını yarı bronz cadde performans yaptırdık bundaki sebebte şehir içi kullanımlarda debriyaj ın sert olmaması içindir yani parcalar el yapımı degildir tamamen orjinalsaygılar..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğrudur ankarada şahin usta yaptıAnkara sahin usta yapimi sanirim.. adamlar guzel balata cakiyor.. aracin km sini bilmiyyorum ama volanada baktir bosluk var mi.. cunku volana cok is dusecek.. 122 lik tsi da 180hp civari guc almistik bu sekilde..
SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi