Volkanhan01
Kayıtlı Üye
Selamın Aleyküm herkese forumda yeniyim Seat Leon 5f St Style 2018 Model aracima Kör Nokta Radari taktırmak istiyorum bunla ilgili bilgisi olan varmi?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Selamın Aleyküm herkese forumda yeniyim Seat Leon 5f St Style 2018 Model aracima Kör Nokta Radari taktırmak istiyorum bunla ilgili bilgisi olan varmi?
Taktıra bilirsiniz ama şuanda maliyetleri bayağı yüksek oluyor
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması
Biraz araştırdım fakat uygun parçaları bulmak zor siz yardımcı olabilir misiniz?Kör nokta için yan aynalar değişecek, arka tampona 2 ek sensör takılacak ve ilgili beyin uygun değilse beyin değişecek.
vag_retrofit_tr Instagram adresi ile iletişime geçerek bilgi ve destek talep edebilirsiniz. Ellerinde parça yada bilgi varsa yardımcı olacaktırlar. 0506 858 35 95Biraz araştırdım fakat uygun parçaları bulmak zor siz yardımcı olabilir misiniz?
Bilgilenildirme için teşekkür ederim mesaj attim bakalimvag_retrofit_tr Instagram adresi ile iletişime geçerek bilgi ve destek talep edebilirsiniz. Ellerinde parça yada bilgi varsa yardımcı olacaktırlar. 0506 858 35 95