Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Verilen resimlerin seatcupra forumlar da sahte olduğunu okumuştum. Fakat şuan piyasada farklı bir resim dolaşıyor ve oldukça şüphe uyandırıyor. Eğer yeni leon bu olursa TR den ilk siparişini ben vericem 😛😀
Eskiden her model farklı bir araç olurdu. Şimdi bi araç yapıyolar, sündürüp büyütüyolar adı değişiyo, onu da biraz sündürüp büyütüyolar adı başka bişey oluyo..
Yeni Ibiza'yı da beğenmiyodum. Bu ondan biraz daha güzel. Ancak kötünün iyisi benim gözümde yine kötüdür.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.