Seat Leon 1.6 TDI Style 17" jant seçimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SleonreD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SleonreD

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkese merhaba. 2013 model kırmızı renkte, üzerinde 16" style jantı olan aracım var. Yeni bir jant alacağım, 17" düşünüyorum. Araca body kit ve 35 mm spor yay da taktıracağım. Daha önceleri forumda bu konu hakkında birçok gönderiyi incelememe rağmen kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

12bb32e4e7489d492cf4cbe4ec84222e.png

17" FR jant replika

099ae3e4b4d1c0c61c8b7b92adde3ed0.png

17" Golf Clubsport jant replika

b41b5334e8efdd6acac1a84b8ba111a5.png

17" Leon Style jantı orijinal çıkma

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Orjinalden şaşmayın..
Ucuz jant balans tutmaz, yamulur yumulur..
Ağırlık artar vs vs.
Yay konusunda ise benzinli yayı olmasın dizel yayı ayrıdır.
Dizel yayı yerine benzinli yayı taktığınızda araç daha çok alçalır bilginiz olsun. Uyumsuz olur..

Daha önce bu replika jant konusu hakkında bende konuşmuştum forumda jant lastik satıcısıyla konuştuğumda tabi ki kimse kendi malına kötü demez adam sonuçta satıcı fakat şöyle bir söylemi oldu satıcının bana;abi zaten bunlar TSE onaylı sertifikalı senin bu replika dediğin jantları Mercedes bmw sinden tut aklına gelebilecek bütün araçlara takıyoruz dedi ve benim kafamı daha çok karıştırdı 🙂 siz ne diyorsunuz arkadaşlar

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce bu replika jant konusu hakkında bende konuşmuştum forumda jant lastik satıcısıyla konuştuğumda tabi ki kimse kendi malına kötü demez adam sonuçta satıcı fakat şöyle bir söylemi oldu satıcının bana;abi zaten bunlar TSE onaylı sertifikalı senin bu replika dediğin jantları Mercedes bmw sinden tut aklına gelebilecek bütün araçlara takıyoruz dedi ve benim kafamı daha çok karıştırdı 🙂 siz ne diyorsunuz arkadaşlar
TSE belgesi gerçektir ya da değildir bilemem.
Sadece şu videoyu bir izleyin.. olay 1.59 sn de başlıyor.
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,925Kullanıcılar
KkkkkkkkSon üye
Geri
Üst Alt