Seat Leon 1.6 Stylance LPG li arıyorum

Fatih, Murat kardeşimizin aracını tanıyan çoktur, temiz araba. Kendisi de forum vasıtasıyla aldı zaten. sport up ın tadını binen bilir 😱key:

Seat Leon 1.6 Sport 2007 Model 29.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 114279939

dostum sahibinden de mesaj atan sendin heralde urdaki mesajlarını da okudum çok istekli olduğun aşikar.
aracımı sitede de bilirler bende burdan almıştım zaten eğer düşünürsen bütçene yakın çekmeye çalışalım biraz sen biraz ben orta yolu buluruz heralde
Hala vermiyor musun aga arabayı 🙂 ? Hadi bul şu orta yolu artık be ağam

Hala vermiyor musun aga arabayı 🙂 ? Hadi bul şu orta yolu artık be ağam

aracımı sana veripte forumdan izlemek çok güzel olurdu kardeşim ama son yapabileceğimi yazdım.kusura bakma kardeşimsin aşağısına veremem.
lpg var ve tam uyumlu sorunsuz.üzerinde ekstraları var resimler de görüyosun. ayrıca dört lastik en az 2 yıl gider masrafı yok.xenonlar desen tamam.daha nedim be ağa sadece lpg koyuyosun devam ediyosun 🙂.ben inan 29000 tl ye bile inmedim kimseye.selçuk (çöllü) kardeşimiz demiş ya dört lastik alsan 1000 tl masraf işte bunları iyi düşünmek lazım..

aracımı sana veripte forumdan izlemek çok güzel olurdu kardeşim ama son yapabileceğimi yazdım.kusura bakma kardeşimsin aşağısına veremem.
lpg var ve tam uyumlu sorunsuz.üzerinde ekstraları var resimler de görüyosun. ayrıca dört lastik en az 2 yıl gider masrafı yok.xenonlar desen tamam.daha nedim be ağa sadece lpg koyuyosun devam ediyosun 🙂.ben inan 29000 tl ye bile inmedim kimseye.selçuk (çöllü) kardeşimiz demiş ya dört lastik alsan 1000 tl masraf işte bunları iyi düşünmek lazım..
zaten ben 4 kışlık lastik gelir gelmez almak zorundayım be abi. ver kardeşine takip et forumdan arabanı 🙂

39,131Konu
763,860Mesajlar
21,891Kullanıcılar
baron620Son üye
Geri
Üst Alt