seat leon 1.6 nın en son hızı kaçtır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan crtuning
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jadran yanılması olsasa pozantı adana arası o hıza gelinebilecek yol hafif aşağı doğru eğimli yani mümkün..

abi o yolda 30 40 km kadar bayır aşşaği iniyorsun genelde teorik olarak mümkündeo yolda leonla o hızı denicek adama allah kolaylık versin 🙂

abi o yolda 30 40 km kadar bayır aşşaği iniyorsun genelde teorik olarak mümkündeo yolda leonla o hızı denicek adama allah kolaylık versin 🙂

ben yaptım denedim oldu Emre 😀😀😀 en sevdiğim ama en korktuğum yollardan birisidir. Birde en sevdiğim hareket, Şekerpınarından Pozantı içine girip gişelerden geçiyorsun yığılı harfiyatın araasından geçip 3 şeritli otobana düşüp gazı köklüyor devir saatini redline yaparak virajlardan kıvrıla kıvrıla bilgisayar oyunu gibi tırmanmaya başlıyorsun yokuşu yiyerek giderken..... önüne 3km/h hızla giden tırı 4km/h hızla sollayan Tıra 5km/h hızla sol çeken kamyonun tamponunun gittikçe büyüyerek hızla sana yaklaşmasını görüyorsun 😛😛

benzinde her daim düzlükte 210,lpgde iken 200ü 1-2 geçtiğinde tak yine benzine atıo..

ben eğimsiz yolda 230 u gördüm gaz kesiciyede girmedi ama daha fazla gitmedi 😎

uzun zamandır yeni kasa almayı planlıyorum bu konuyu gordükten sonra iyice soğudum valla 😛

Hemde eğimsiz. Maşallah. Arkadan esen rüzgarın hızı neydi acep 🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt