seat leon 1,6 lpg li motor için yağ önerisi

Bu arada ben siparişi verdim [MENTION=23119]haluk_dongel[/MENTION] . Teşekkür ederim hayırlısı olur innşallah yağda bi sıkıntı yoktur. Bizim araba 4,5 lt alıyo bi tane daha mı alsam diye düşünüyorum hatta

Bu arada ben siparişi verdim [MENTION=23119]haluk_dongel[/MENTION] . Teşekkür ederim hayırlısı olur innşallah yağda bi sıkıntı yoktur. Bizim araba 4,5 lt alıyo bi tane daha mı alsam diye düşünüyorum hatta

Bu arada ben siparişi verdim @haluk_dongel . Teşekkür ederim hayırlısı olur innşallah yağda bi sıkıntı yoktur. Bizim araba 4,5 lt alıyo bi tane daha mı alsam diye düşünüyorum hatta

hangi yağdan aldın mobil 5w-30 mu, ben bugün servise sordum lpgli leonlar için 5w-40 kullanıyoruz dedi, buyur burdan yak, bi de 5w-40 çıktı, ben alacam castrol edge 5w-30 u mu bakım zamanı gelince keyfime bakacam... şimdi 4 litre mobil al, sonra 1 litre daha alacam falan sıkıntı...

ya erdem şimdi bi sitede bahsettim kampanya var 10w-40 castrol magnatec 69 tl, 100 tl ye 25 tl indirim var ayrıca, bişeyler daha alacam, 100 e tamamlayıp aradan yağı da çıkarmış olurum diyorum, filtreleri de (hava-yağ-yakıt,polen) kampanyayla bi siteden almıştım, sadece 90000 bakımı için bujiler kalıyo, o da servisten olacak, özel veya yetkili bakacaz artık. o yüzden 10w-40 olur mu diyorum zaten hep 10w-40 kullanılmış, bende de benden önce de...

ozaman 10-40al kafan rahat olsun 😉 niye dersen hep 10-40 kullanılmış.. sende sakin kullanıyorsun zaten aracı diğerlerine göre ince yağdır ince yağ daha iyidir normalde..

hangi yağdan aldın mobil 5w-30 mu, ben bugün servise sordum lpgli leonlar için 5w-40 kullanıyoruz dedi, buyur burdan yak, bi de 5w-40 çıktı, ben alacam castrol edge 5w-30 u mu bakım zamanı gelince keyfime bakacam... şimdi 4 litre mobil al, sonra 1 litre daha alacam falan sıkıntı...
mobil esp 1 formula 5w-30 aldım [MENTION=24163]cuprali[/MENTION] önerdi mobilin sitesinde de o var.

mobil esp 1 formula 5w-30 aldım [MENTION=24163]cuprali[/MENTION] önerdi mobilin sitesinde de o var.

bende mobil esp 1 formula 5w-30 aldım birde hava filitresi istedim indirim ve kargo 7 taksit 91 tl oldu.geçen sefer sadece yağı 135 tl ye zor almıştım.periyodik bakım için eksik yok.

bu arada mobil 1 esp formula 1 litrelik de eklenmiş siteye yani 5 litre almak isterseniz mevcuttur, 4 litrelik 94,90 TL, 1 litrelik de 27 tl...

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,925Kullanıcılar
KkkkkkkkSon üye
Geri
Üst Alt