muratleon41
Kayıtlı Üye
Slm Arkadaslar dün gece saat 22:30 civarinda izmir k.parkta önümde (Porsche Cayenne S) agir agir gitmekteydi..kendime dedim iste firsat bu firsat Arabamin performansini deneme firsatini yakalamistim😉 ve isiklara geldik cevre yoluna ciktigimda buna izin verdim önüme gecmesi icin..gectiginde start'i verdim kendime 🙂 ve basladim kovalamaya gaza getirmek icinde sellektör yapinca adam iyice gaza geldi trafikte vardi tabi iyi bir kovalamayla gecti Alsancak liman yol ayrimina kadar ve bu kovalamanin sonunda zafer bekleniordu benden😀 ve Alsancak liman yol ayriminda sagindan gecerek Arac sürücüsünü Rezil ettim🙁 kendine bunu yediremeyen Sürücü Aracini üstüme sürdü (yada kafasi cok güzeldi) Parklari yakip saga cektim ve Aractan inip Leonidasimi Alnindan öptüm MASALLAH dedim performansi beni cezbetti🙂 Porsche Cayenne S plakasi 34 GY 0529 dikkat edin trafikte denk gelirse 😀
Abicim sana bir lafım yok ama bence bu leon ları fazla büyütüyoruz gözümüzde.kimse yoğurdum kara demez.benimde leon var 1.6 102 hp den yani en tırtından 🙂 kasası güzel iç dizayn da ama motoru beş para etmez.seninkindende kullandım 1.4 tsı ve cuprada kullandım 2.0 fsı.yok ya.hızlanmaz tam hızlandın durmaz.benim fikrim.bence cayenne basmamış abi 🙂 çok abartmayalım gözümüzde allah korusun hepimizi...saygılar