Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat LEON 1.4 TSI Stylance vs Honda Civic 1.6 Elegance

Torrado

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
955
Arkadaşlar bu iki aracın 2.el piyasası aynı hemen hemen ikiside güzel araçlar birisi sedan birisi hatcback donanımları aynı diyebiliriz Civic'te sunroof xenon far , far yıkama VSA ( ESP ) standart leonda bunlar opsiyonel motorda leonun hem daha performanslı hemde daha ekonomik olcağı kesin ama her açıdan değerlendirirsek iç / dış tasarım malzeme işçilik kalitesi yalıtım konfor donanım olarak sizin tercihiniz hangisi olurdu ?

Not : Kıyaslamadaki modeller makyajlı olanlardır.Başlıkta Leon'u Stylance olarak yazmışım parmak alışkanlığından :D Style olarak düzeltilirse sevinirim :)
 
valla benim ikiside cok hoşuma gidiyor... hiç bir şey soylemeyeceğim ama bundan sonra hondaya gecis yapardım suanda..
 
honda yolda daha sessız olabılır ama anormal benzın tuketıyor ve benım ıcın aracın dış dızaynı onemlı oyuızden motor ve cekıcılık dıyorum LEON...
 
Honda nın hızlanması vasat, Leon çok daha az yakıyor, Leonların şuana kadar önemli bir problem çıkarttığı duyulmamış, iç mekan genişliği olarakta leon çok daha geniştir tecrübeyle sabittir..
 
Şemun ve Alp abilerim ikinizde motordan bahsetmişsiniz orasını herkes biliyor TSI daha performanslı ve daha az yakıt tüketiyor fakat sadece bunu göz önünde bulundurmayın malzeme işçilik kalitesi yalıtım konfor donanım bunlarıda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum
 
Şemun ve Alp abilerim ikinizde motordan bahsetmişsiniz orasını herkes biliyor TSI daha performanslı ve daha az yakıt tüketiyor fakat sadece bunu göz önünde bulundurmayın malzeme işçilik kalitesi yalıtım konfor donanım bunlarıda göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum

haklısın soyle bahsedıyım 2 aracıda kullandım kendı gozule karsılastırayım....

2009 leon 1.4 TSI;
aracın dısı sportıf oldugundan ve cekıcı geldıgınden leon dıyorum...
ıcı genıs buda bı +
motor sakın kullanımda ekonomık oluyor ve guclu 1 motor...
konforu benı tatmın ettı ama honda daha ıyı gıbı...
aracın yol tutusu hondadan daha ıyı..

2010 cıvıc 1.6 i-shift....
i-shift vıtes tam anlamıyla rezalet...
içine pek alısamadım cıvıclerın içi değişik diğer araclara gore ama kalıte olarak leondan daha ıyı geldı bana....
dısını pek begenmıyorum ama ıcı bence leondan genel anlamda daha ıyı...
sessız ve keyıflı bı arac..
ama benı sasırtan asıl sey motorum urettıgı guce gore asırı benzın tuketımı oldu...

benım ıcın dıs dızayn ve motor onemlı oldugu leon doyorum ama 2 aracta gayet guzel bence tamamen kısının sahsı ıhtıyacına kalmıs...
 
Bahsi geçtiği için söylemek istedim, manuel vitesli 1.6 Civic, Leon 1.4tsi'yi kesinlikle geçer 0-200'de. Çok net söylüyorum.

Yuksek hızlara çok rahat çıkan bir motora ve devirlenmeye sahip. Fakat şehir içinde tsi'nin daha az yaktıgı bir gerçek. Bir de alt devirlerde Honda gerçekten zevksiz.
 
melih o civic nedense bizim passatın arkasından bakabildi sadece :)

daha 1 1,5 ay önce okuldan hocam otomatik 1,6 sını sattı şehir içi 45 kuruş yakıyor diye. çok pis araba sattırırım :D

bu arada siz bekleyn az sonra gelir honda avukatı.

ben alırmıyım. alman üreticilerin alayı batar hiç biri araç üretemez hale gelirse ve beleş civic dağıtırlarsa belki.
 
melıh 2 sini denedınmı hıc 0-200 ben pek cıvıc ın gececegını sanmıyorum ama denemek lazım... degerlerı yakın...
 
Geri
Üst Alt