Seat ibiza torpido açma kapağı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan why
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benım kapakta aynısı sıkıntı yok aç kapa 😀 servisteki pehlivan şaşırmasın rengini söylersin 🙂 gerci kapakta parça kodu yazar üstünde iice bakarsan sağına soluna...ben tşk ederim geçmiş olsun
Benim azman bir arkadaşın elinde kaldı içeriden açma kolunun bağlı oldugu plastik kırılmış.Sağlık olsun 🙂

aşağıdaki resimde 3 nolu parça 4 renk seceneği var.orjınal gri+koyu gri+gümüş+karbon siyahı+cennet mavi 🙂 rengine göre kodu paylaşırım.bakarsın değişik bişi olsun dersin 🙂 orjınal kodu 6L1857121H fiyatı 186.44 kuruş 🙂 son söz servisin
Bugün taktırdım torpido kapagını parça soylediğin fiyattı+işçilik 🙂 tekrar tesekkuler.

Bugün taktırdım torpido kapagını parça soylediğin fiyattı+işçilik 🙂 tekrar tesekkuler.
hadi ya kuruşuna kadar tuttu mu 😀 hayırlısı olsun cok sevindim güle güle kullanın ben tşk ederim..işcilik kaç para aldılar takması kolaydı geleydın ben takardım

• Beğen
Reaksiyonlar: why
Bakıyorum metin abim iş bitirmeye davam ediyorr adam ya adamm

Beni EDS ler İYİ tanır

40 lira bi kapak takmaya mı? 😀

vay be, biraz zorlasanız kendiniz takardınız, leonda denemedim ama önceki araçlarımda kendim söküp takardım torpidoyu, gerçi alman mühendisliği, kastırmışlardır bi yerini, kolay çıkmaz kesin 😀

servis bi kapı döşemeye söküm işçiliğine 80 lira fiyat biçiyolar...normal 😀 neyse düzelmiş ya paranın önemi yok hayırlısı olsun tekrar

• Beğen
Reaksiyonlar: why
39,141Konu
763,876Mesajlar
21,915Kullanıcılar
arosimaSon üye
Geri
Üst Alt