seat ibiza kolçak yüksek fiyat sorunu...

Bu tür ürünleri görerek almak gerek resimdekitle kargodan gelen cok farklı cıkabılıyor

Beni EDS'ler İYİ Tanır

yerleri nerde acep yakınsa gidip bakardık yahu 🙂

Şirinevler modifiyeciler caddesınde

Beni EDS'ler İYİ Tanır

aslında yakın sayılır bana ama üsküdar biraz büyük neresinde acep, @bora55 öğrenebilirsen iş çıkışı bakma imkanım olabilir akşamları

aslında yakın sayılır bana ama üsküdar biraz büyük neresinde acep, @bora55 öğrenebilirsen iş çıkışı bakma imkanım olabilir akşamları

http://netronoto.sahibinden.com/

Adres bu internet sitesinde var sol alt kısma doğru... Yanlış görmediysem adres şu :
NETRON OTO AKSESUAR&TUNING Küplüce Mah. M. Akif Ersoy Cad. No:47/B BEYLERBEYİ-ÜSKÜDAR-İSTANBUL 0216 321 66 55-0533 636 5453

İnternetten adama soru sordum , şöyle cevap vermiş. Ama görmek lazım denildiği gibi mi diye...

• bora bora
    Merhabalar Aracım 2012 seat ibiza. Bu kolçak acaba bardaklığa mı oturuyor. Birde resimler hep aynı ama kolçak modellere göre değişiklik mi gösteriyor acaba ? Yeterli sağlamlığı veriyor mu yani oynama felan yapıyor mu acaba ?

• Netron Oto Aksesuar Fatih Yetimoğlu
    merhabalar efednım urun bardaklık kısmına sorunsuz oturmaktadır ust kısmı fotograftaki gibidir alt ise araca özel sekıldedır orta konsolunuz ne kdar oynuyorsa kolçakta o kadar etkilenmektedir

39,136Konu
763,868Mesajlar
21,907Kullanıcılar
mayk40Son üye
Geri
Üst Alt