Mertkan
Kayıtlı Üye
hayirli olsun.Bir urun hicbir zaman orijinalinin yerini tutmuyorvallaha bugün aldım 400 tlye çokta hoşuma gitti orjinal umarım pişman olmam
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
hayirli olsun.Bir urun hicbir zaman orijinalinin yerini tutmuyorvallaha bugün aldım 400 tlye çokta hoşuma gitti orjinal umarım pişman olmam
250 liralık armster gayet kaliteli başarılı bi ürün ben kullanıyorum cordide.orjınal el freni bile içeri aldı tak diye.bi vida gözüküyor dışarıda kalıyor dıye 400 de verilmez.zaten 4 adet vida koltuk arasında kalıyor gözükmüyorvallaha bugün aldım 400 tlye çokta hoşuma gitti orjinal umarım pişman olmam
forum bazen takılı kalıyor.klavyede yanlış yerlere basmısım üst üste yazdı.haklısın kardeşim kusura bakma.bazıları aldım dıyor hala almamış oluyor sıkıntı yok hacım kolay gelsin 😀Adam orjinalini almış. Çakmasından iyidir heralde ya da neyse ne. Adam almış şimdi hevesini kursagında bırakmaya çalışmak nedir ?
Aynı mesajı iki defa ve birini alıntı yaparak yani ürünü aldıgını bildigi halde......
Hocam tekrar hayırlı olsun. Hiçbir ürün orjinali gibi olmaz. Güle güle kullanın.
teşekkür ederim hocam sağolasın...leonun ki şu an 750 tl dedi ordaki görevli artık taktırdım bakalım ilk uzun yolda faydasını görürüm inşallahEmin ol pişman olmazsın zamanında 525 TL gibi fiyatlara leonların ki satılıyordu hiç biri bunlar kadar orjinal durmuyor. Güle güle kullanın.