Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kapı ve far açık miydi? Gerci o zaman başka bir şey yazıyordu sanırım.Merhaba arkadaşlar,
Aracın gösterge ekranında kontağa çevirdiğimde delwechs yazıyor ve bir defa uyarı sesi veriyor ne anlama geldiğini biliyor musunuz?
Arkadaşım servise gösterdin mi ben sordum böyle bir yazı var diye onlar bile ilk defa duyduklarını söylediler bilgisayara bağlayıp bakılması gerekiyor dediler bence en yakın servise gidip bir baktır derimaraçtaki hata ekteki gibidir. yardımlarınızı rica ederim aracı alalı 1 yıldan fazla süre oldu 15 in bakımına götürmedim henüz.
Merhaba arkadaşlar,
Aracın gösterge ekranında kontağa çevirdiğimde delwechs yazıyor ve bir defa uyarı sesi veriyor ne anlama geldiğini biliyor musunuz?