Oğuzhan ankaradaki yetkili servis aracı neden toplamak istememiş anlamadım aracın kazası nerden kaportanın nereleri işlem görmüş merak ettim acaba araç suya falanmı düştü yada kaskosu olan aracı neden pert yapmadılar çok karışık bir iş var bu araçta expertiz yaptırdığın yer onların tanığımıydı eğer öyle ise aracı sana övdüler ve satttılar
lakin asıl sorun şu aracın o parçasını çıkmacılardan bulabilirsin yada internetle aran iyi ise yurt dışından getirtebilirsin aracı servis yapmaz ise ama dediğim gibi araç su haslı olmuşsa başka biryerden de arıza verebilir bunu kestirmek zor iyice bir kayadibine sorsaydın aracın durumunu
Kayadibi ile görüştüm aracın vites kutusu ile oynandığı konusunda ısrarcılar, kabloların geçtiği yerler bile orjinalden farklıymış, Ankaradaki servis detay yazmamış, baktıkları bilgi ekranında sadece araç hasarlı geldi, işlem yapılmadı gibi birşey yazıyor(normalde müşteriye bu ekranı göstermeleri de yasakmış). Doğuş Oto itirazıma henüz geri dönüş yapmadı.
Çıkma parça için gönderdiğiniz linkteki parça no ile benim aradığım arasında bir harf farkı var sonuna C eklenirse bana verdikleri parço no ile birebir aynı oluyor.
Geçmişe dönük şuana kadar araştırmalarımdan birşey çıkmadı, yetkili servis işlem yapmamış, bu işlemi yapmamasının da temel sebebi aracın orjinalliği ile oynanmış olabileceğinden olabilir dendi Kayadibi tarafından.
Yine Kayadibinde bana anlatılan bu parçayı iptal ettiklerinde aracın arıza ışıkları sönüyor dendi. Yani bu parçayı taktıktan sonra başka bir yerinde başka birşey olmadığını garanti edemeyiz dendi ve tam kapsamlı araştırma için işçilik ücreti talep edeceklerini söylediler(araca garantili gözü ile bakmadıkları için). İnanın bu işin içinden nasıl çıkacağımı şaşırdım, zaten aracı kredi çekerek almıştım
🙁
- - - Mesaj Birleştirildi - - -
Mahkeme için önceki yaşanan herşeyi çok iyi bilmek lazım. Geçmiş olsun
Evet, tıkandığım nokta geçmişinde ne yapıldığına bir türlü ulaşamamam. Bana söylenen iç aksamı ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadığı. Aracı aldığım kişiye ulaştım o da ben tamir yapıldıktan sonra satın aldım, ben de herhangi bir işlem olmadı dedi, o da üzüldü ya da bana öyle geldi
🙁