Seat Cordoba Sİgno 1.4 (issius) değişim..(devam edicek)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan issius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim benzinli belki farklidir valla bakarsan sevinirim
sana verdiğim ürün linkinde aşağıda liste var.1.4 dsl tdi dizel ----1.4 L ibareleri benzinli içindir.modeller listesi aşada evet aynı kod.resimdeki ürün aynı değilmi bilmiyon mu filtreni 😀

sana verdiğim ürün linkinde aşağıda liste var.1.4 dsl tdi dizel ----1.4 L ibareleri benzinli içindir.modeller listesi aşada evet aynı kod.resimdeki ürün aynı değilmi bilmiyon mu filtreni 😀
Walla filtremi hergun gormuyorum 🙂 muhtemelen oledir heralde bakarim ama incelerim tekrar

herkese merhabalar jantlarımı yenıden degıstırdım,eski jantlarda problem yasadım balans yapıyodu bı turrlu cozemedım careyı değiştirmekte bulduk yenisi resimde az sonra.. yoruma acık tskler. ( bu arada 5X100 jant bulmak cıddı mesele )20150505_164246.jpg 20150505_164221.jpg 20150517_154155-1.jpg

herkese merhabalar jantlarımı yenıden degıstırdım,eski jantlarda problem yasadım balans yapıyodu bı turrlu cozemedım careyı değiştirmekte bulduk yenisi resimde az sonra.. yoruma acık tskler. ( bu arada 5X100 jant bulmak cıddı mesele )Ekli dosyayı görüntüle 7734 Ekli dosyayı görüntüle 7735 Ekli dosyayı görüntüle 7736
abicim araç resmen kendine gelmiş eline sağlık cok şık durmuş 🙂 ayrıca 5x100 den bol ne var cebine kuvvet olduktan sonra bize her yer paris 😀

Bu jantlar olmuş eskisine göre iyi de olmuş 🙂
Bu jant 16" değil mi ? Bir de fiyatı ne oluyor böyle bir jantın. Artık benimde yavaş yavaş kapaklardan kurtulma zamanım yaklaşıyor da 🙂

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt