Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Seat cordoba 1.4 tdi (2007) kapi kilidi sigorta atmasi

Vicento

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Haz 2016
Mesajlar
3
Yaş
44
Seat cordoba 1.4 tdi (2007) kapi kilitlerinde sigorta atmasinin sebebi ne olabilir ? üzerinde 15 amperlik sigorta kullanıyorum ama bir Kaç gün içerisinde mutlaka sigorta atıyor nedeni ile alakalı değerli bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler..( kapı kilit'i kaç amperlik sigorta kullanır ?)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Zbyr
Selam. 2005 s.rider cordoba aracımda aynısını yaşıyorum. Siz bu sorunu nasıl hallettiniz. Sigortayı değiştiriyorum, tekrar atıyor.
 
kapı kilitlerinde kısa devre zorlanma olabilir sıkışıyosa kilitler attırır sigortayı kapıla aç kapat ses farkı hangisinde varsa kitleyip açarken onu bir yokla
 
Bagaj da bi sıkıntı vardı
[doublepost=1483546520,1483546461][/doublepost]
kapı kilitlerinde kısa devre zorlanma olabilir sıkışıyosa kilitler attırır sigortayı kapıla aç kapat ses farkı hangisinde varsa kitleyip açarken onu bir yokla
Yokla derken ne yapayım. Kilidini yaptır anlamında mı?
 
Yokla derken kilitledikce actikca hangi kapi kilidinde ses farki var ona bak ona gore o kapiya mudale et yani
 
Arkadaşlar Kapıları ve bagaj kilidini güzelce yağladım sorun çözüldü. Teşekkür ederim ibrahimeymen kardeşim.
 
Geri
Üst Alt