Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim kardeş sadece baski balata değil bütün debriyaj seti değişmek zorunda kaldi sonradan servis buna karar kildi toplam 520tl'ye maal oldu biraderim.
Görkem, ben özel serviste taktırmıştım. toplamda 450 TL maliyeti olmuştu.
Dizel ve benzinli cordoba'nın baskı balatasında fiyat olarak fark varmı bilmiyorum ama 2003 model benzinli benim aracım, üzerinden LUK marka baskı balata çıktı aynısından aldım malzemeciden 300 Tl'ye, servis de işçilik için 150 Tl almıştı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.