Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gelenlerin ayağına gelemeyenlerin gönlüne sağlık. özellikle beni ve SCW ailesini yalnız bırakmayan trakyalılara... [MENTION=26159]WhiTeRaVeN[/MENTION] Günay, [MENTION=23210]static-x[/MENTION] Alper, misafiri ve ailelerine...
SCW Ailesini bir arada görmek çok güzeldi umarım yakın zamanda gene hep beraber oluruz 🙂 uzak yoldan gelenler başta olmak üzere bizi yanlız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederiz :seat
Çok gelmek isteyip gelemediğim buluşmaydı talihsiz bir zaman oldu belki benim için giden ve eğlenen herkese çok teşekkürler resimler çok güzel kaçırdığıma daha çok üzüldüm resimleri görünce. Birde asansör resmi 10 numara olmuş
Yağmurlu havaya rağmen güzel bir organizasyon olmuş. Emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık. İsimler ne olursa olsun ortak nokta dostluk olsun sloganıyla nice organizasyonlara.
Güzel, değişik bir gündü. Sizlerle birlikte olmak bu soğuk güne rağmen güzeldi. Özellikle de [MENTION=60]ghost rider[/MENTION] , araca yeşil renkle yaptığın özgün çalışma için çok teşekkürler 🙂 Bir tek kokusu olmayaydı 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.