Bu kapağı fark ettikten sonra benzin deposunun da açıkta olduğunu gördüm. Bu normal mi? Önünde rüzgarın akması için bir koruma olması gerekmez mi?Selamlar, bugün aracı yıkarken fark ettim bagajın altında fotoğraftaki gibi bir boşluk var. Çentiklerinden kapak olması gerektiği belli oluyor. Aracı aldığım galeri yarın bakalım dedi bekliyorum.
Çok teşekkürler aynı boşluk var gibi görünüyor. Bacanağımın leonda da var ama onda kapak için çentik yok. Sizinki de ondaki gibi. Benimkinde kapak sabitleyici çentikler var. Telefonu ileri doğru tutup depoyu da alttan görecek şekilde çekerseniz çok memnun olurum.
Fotoğraflar için öoo
Fotoğraflar için çok teşekkürler. Çok faydası oldu. Bir an arabanın alt korumasını tamamen unutmuşlar gibi bir düşünceye kapıldım
Bi araç Arona diğeri Ateca? İki araç karşılaştırılmış. Ben mi konuyu yanlış anladım?Çok teşekkürler aynı boşluk var gibi görünüyor. Bacanağımın leonda da var ama onda kapak için çentik yok. Sizinki de ondaki gibi. Benimkinde kapak sabitleyici çentikler var. Telefonu ileri doğru tutup depoyu da alttan görecek şekilde çekerseniz çok memnun olurum.
Bi araç Arona diğeri Ateca? İki araç karşılaştırılmış. Ben mi konuyu yanlış anladım?