Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 ay önce aldım bende cam tavan için 2 ay beklemem lazımmış fabrikadan o şekilde üretiliyor dediler beklemedim bende ama son zamanlarda seat lar baya revaşta sanırım baya çoğaldı trafikte artık
fiyat performansı gayet makul, kalite yüksek, tüketim benzinli için güzel sayılır, dizel için baya iyi, muadillerinden ucuz, donanımı bol, yani makul bir seçim oluyor bu haliyle
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.