SCW'den A-dan Z-ye Tüm Beklentileriniz ve Önerileriniz Nelerdir ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eski kasa leon 1999*2005

sayın yöneticiler ben eski kasa leon kullanıcısıyım. yeniye geçme konusunda imkanım olmasına rağmen fanatiklik agır basıyor. bu konuda sizlerden isteğim leon bölümünde bu kasaya gerekli ayrı bir başlığın açılması. 1999-2005 2006- şeklinde. bu şekilde ayrım forum içerisindeki kalabalığı da önleyecektır saygılar....

sitemiz baştan sona yenilenicek en kısa zamanda gereği yapılacaktır güzel fikir teşekkürler.

sayın yöneticiler ben eski kasa leon kullanıcısıyım. yeniye geçme konusunda imkanım olmasına rağmen fanatiklik agır basıyor. bu konuda sizlerden isteğim leon bölümünde bu kasaya gerekli ayrı bir başlığın açılması. 1999-2005 2006- şeklinde. bu şekilde ayrım forum içerisindeki kalabalığı da önleyecektır saygılar....

Cezmi abinin dediği gibi sitemiz yakın zamanda baştan sonra yenilenecektir, bölümlerde koyacağız biraz daha sabır 🙂 teşekkürler...

birine karşı saygısızlığım olduysa affola.tek isteğim herkezin can sağlığı 🙂

Alican nerden çıktı şimdi bu ölecekmiş gibi konuşuyorsun ya 🙂 töbe töbe.

Satıyorum/Arıyorum bölümüne yeni kurallar konması.

Bence anasayfa portal olsun.haber editörleri olsun.Arabalar ile ilgili haberler, testler gibi..O haberin linkide forumda açılmış bi topic olsun orda herkes tartışır zaten.Böyle bir portal vardır umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt