arthur
Kayıtlı Üye
ah isterim de şimdi gelin kafası gelecek onla ugraşacaz😀yak sobayı pişir kestaneyi ohh nerde bulacan bu havayıı 😎
ah isterim de şimdi gelin kafası gelecek onla ugraşacaz😀yak sobayı pişir kestaneyi ohh nerde bulacan bu havayıı 😎
tek iş olsun kardeşimm ben hazır pişmişte yollarım sanaa :d bu sogukta dertlerine nolmuş yaza kadar duralardı 🙂ah isterim de şimdi gelin kafası gelecek onla ugraşacaz😀
kardeş soguk havalar tek yatılmıyo ondan heral puhahapuhahapuhaha😀😀😀tek iş olsun kardeşimm ben hazır pişmişte yollarım sanaa :d bu sogukta dertlerine nolmuş yaza kadar duralardı 🙂
😀😀😀acıyan bana acısın o halde 11-12-13 saat 14:15 e kadar kim bekleyecek puhahapuhahakayak takımıma sarılıp yatmaya devamm🙂kardeş soguk havalar tek yatılmıyo ondan heral puhahapuhahapuhaha😀😀😀
kazım sen peşuş oyuncak al vey aşu pofuduk ayılardan varya şirin olanlardan ondanbitane yakışır şimdilik😀😀puhahapuhaha😀😀😀acıyan bana acısın o halde 11-12-13 saat 14:15 e kadar kim bekleyecek puhahapuhahakayak takımıma sarılıp yatmaya devamm🙂
puhahapuhahapuhahakazım sen peşuş oyuncak al vey aşu pofuduk ayılardan varya şirin olanlardan ondanbitane yakışır şimdilik😀😀puhahapuhaha