arthur
Kayıtlı Üye
evet kardeş çocugu okula bıraktım sütünü aldım şimdi işin başın dayız bakalım sen de geç mişsin şehzadem 😀oooooo paşamm maşallahh vali konagına vardıı😀😀😀
evet kardeş çocugu okula bıraktım sütünü aldım şimdi işin başın dayız bakalım sen de geç mişsin şehzadem 😀oooooo paşamm maşallahh vali konagına vardıı😀😀😀
🙂🙂işte örnek baba 😱key:allah işini rast getirsin bizde geldik tukana bekliyoz bakalım başımın agrısı gecerse bi yerleri silerim tamam gecmezse yarın artıkk😀evet kardeş çocugu okula bıraktım sütünü aldım şimdi işin başın dayız bakalım sen de geç mişsin şehzadem 😀
oh temizlik senin başının agrımasınımı bekleyecek bak ben şimdi temizlik yapan kızlarıma bakıyorum 😀 hiç temizligi bekletiyomuyum 😀🙂🙂işte örnek baba 😱key:allah işini rast getirsin bizde geldik tukana bekliyoz bakalım başımın agrısı gecerse bi yerleri silerim tamam gecmezse yarın artıkk😀
para sende eleman sende tabiii ohh😀 zaten temizliyon aksama batıyoo kim ugrasacak şimdii😀😀 hele bi tost söyleyim karnım doysunda sonra cuma ya gitoh temizlik senin başının agrımasınımı bekleyecek bak ben şimdi temizlik yapan kızlarıma bakıyorum 😀 hiç temizligi bekletiyomuyum 😀
oglen aramani bekliyorum abi iyi dersler🙂
oh la hayat sana güzel temizliyon batıyo diyo adamdaki mantıga bakpuhahapara sende eleman sende tabiii ohh😀 zaten temizliyon aksama batıyoo kim ugrasacak şimdii😀😀 hele bi tost söyleyim karnım doysunda sonra cuma ya git
😀😀😀 ya napsaydımm siliyon yerler gec kuruyo sogukdan sordan biri geliyor batırıyor bide bişey almadan cıkarsa tamammpuhahapuhaha haftada bir bundan sonra karar aldımm 😀 kovulursam iş de hazır yanında nasılsaa😎oh la hayat sana güzel temizliyon batıyo diyo adamdaki mantıga bakpuhaha
ayıp ediyon gel kardeş burda işinin ehli elekktrikçi yok malzeme satan yok sadece modifiyeden götürürüz ben dükkanın yarısını sana ayırırım😀😀😀 ya napsaydımm siliyon yerler gec kuruyo sogukdan sordan biri geliyor batırıyor bide bişey almadan cıkarsa tamammpuhahapuhaha haftada bir bundan sonra karar aldımm 😀 kovulursam iş de hazır yanında nasılsaa😎