((( SCW Yılbaşı Hediye Çekilişi )))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize yine bişey yok 😀

Kazanan arkadaşlar hediyelerini güle güle kullansınlar 🙂

üstad hayırlı olsun sana kaydırıcı çıkmış süper valla 🙂kaydırırsın artık ön camını 🙂🙂🙂
kazanan tüm arkadaşlar hayırlı olsun
gerçi her çekilişte bana yağ çıkardı bu sefer yağ olmayınca bilekten sallamalı kol saati çıktı 😀😀😀

Başkan dün gece senin lafını ettik doukanla bak sorda gör senin kulaklarını çınlattık...🙂

Ben sordum ne işe yarar bu dedim dou dediki abi bu kayganlaştırıcı kullandıktan sonra hemen akıyor su camdan dedi...😀😀😀 çok güzel bişeymiş ben dedim aslında ersoy başkana hediyemi etsem dedim 😀nebilim sen başkansın ersoyum senin böyle şeylere ihtiyacın yokmu..?😀😀😀

Ben gene kuru kuru devam edeyim istanbul yollarında...😀

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

Bize yine bişey yok 😀

Kazanan arkadaşlar hediyelerini güle güle kullansınlar 🙂

Benim güle güle kullanıcagım kesin...😀😀😀

Başkan dün gece senin lafını ettik doukanla bak sorda gör senin kulaklarını çınlattık...🙂

Ben sordum ne işe yarar bu dedim dou dediki abi bu kayganlaştırıcı kullandıktan sonra hemen akıyor su camdan dedi...😀😀😀 çok güzel bişeymiş ben dedim aslında ersoy başkana hediyemi etsem dedim 😀nebilim sen başkansın ersoyum senin böyle şeylere ihtiyacın yokmu..?😀😀😀
tabikide ilerleyen zaman içinde kaymadığı zaman bende şeftalilisi var:😀😀😀 üstadım sen daha hızlısın benden ist ortamı üstad
benim bi kız arkadaş vardı peltek konuşurdu du bitti du bitti diyo bende diyorum ne diyo lan bu suyu bitti diyomuş hahahah🙂 😀 😀
enginim sen çok yaşa😀

Dep deplerin yüz akı başkanım peltek meltek kör topal yürübe kim tutar seni...😀

Yav ersoyum ben bunu nasıl kullanıcam bivideosu varsa bana göndersene sevaptır yap bir iyilik...😀😀😀

Dep deplerin yüz akı başkanım peltek meltek kör topal yürübe kim tutar seni...😀

Yav ersoyum ben bunu nasıl kullanıcam bivideosu varsa bana göndersene sevaptır yap bir iyilik...😀😀😀
video varda konulu uzun biraz 😀😀😀 zenci🙂

GMG GARAGE: Cam filmi AKIN 06 PPP 35

🙂 🙂 🙂 çok sevindim ilk defa bi çekilişden bişe çıkıyo hemde ankaradan..emeği geçen herkese ve GMG garage canı gönülden teşekkür ederim..🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt