kirlisakal
Kayıtlı Üye
olur mu hak haktır herkesin emeği var öle çekilişten atılamazsın 😀 çekilişten cok eğlence sayılır hediye bahane yanii... vakit kaybetmeden adını yazdır 😀abi ben katılmıyorum çekilişe 😀😀 daha evvelde yazdım başka bir arkadaşın şansı artsın 😀😀 gönüller bir olsun yeter 🙂
[doublepost=1451594481,1451594452][/doublepost]bana SCW çıktı yeterli abi 😉
olur mu hak haktır herkesin emeği var öle çekilişten atılamazsın 😀 çekilişten cok eğlence sayılır hediye bahane yanii... vakit kaybetmeden adını yazdır 😀
Nekadar centilmen bir erkekabi ben katılmıyorum çekilişe 😀😀 daha evvelde yazdım başka bir arkadaşın şansı artsın 😀😀 gönüller bir olsun yeter 🙂
[doublepost=1451594481,1451594452][/doublepost]bana SCW çıktı yeterli abi 😉
Nekadar centilmen bir erkek
ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM![]()
Ben centilmenlikten falan anlamam arkadaş.. Hediyemi buraya kadar getireceksiniz ona göre.. 🙂 🙂 🙂 🙂 Yerinizin de hazır olduğunu tekrar hatırlatıyorum..Nekadar centilmen bir erkek
ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM![]()
Oraya kadar gelirsek iflas esersin önce sen gel sana bü mangal yakalım sonra biz iadeyi ziyaret yaparız abicimBen centilmenlikten falan anlamam arkadaş.. Hediyemi buraya kadar getireceksiniz ona göre.. 🙂 🙂 🙂 🙂 Yerinizin de hazır olduğunu tekrar hatırlatıyorum..
Biz gec kaldik galiba![]()
Biz gec kaldik galiba![]()