emre yamanlı
Kayıtlı Üye
Emegi gecen herkese tesekkurler. Kazanan arkadaslarida tebrik ederim. Hediyelerini gule gule kullansinlar insaalah.
Sen yine iyisin kış lastiğin olmasa da bir araban var. Ben de o da yok. Geçen haftaya kadar çok güzel bir tipom vardı. Onu da yeni araba alcaz diye sattık. Bu arada o kılıfı takacak arabam da yok.Sengel artik bi mangal yapalim sana valla
ÇOK YARATICI BİRİSİYİM ACAYİP SORUN YARATIRIM![]()
Bizim arabamiz senin araban vanda arabayi napcan abi istanbula geldinmi araba emrinde istima aliriz scw ye hazir kita dikeriz vallla sen gelmyeterSen yine iyisin kış lastiğin olmasa da bir araban var. Ben de o da yok. Geçen haftaya kadar çok güzel bir tipom vardı. Onu da yeni araba alcaz diye sattık. Bu arada o kılıfı takacak arabam da yok.
Güle güle giyimenizi isterim yaz gelsin biran önceEkli dosyayı görüntüle 10477 Ekli dosyayı görüntüle 10478
Yılbası cekilişinden kazandığım tshırt elime ulastı bu konuda emeği gecen @memet_one @Lejyoner @dadaş34 ve scw tüm üyerine teşekkür ederim.
tühh şansa bakarmısınız....hediye kazananların içinden hediyeleri değiş tokuş yapın en adaletlisi bu bence 🙂 hak haktır şimdi....ne dersin gökhan @LejyonerÖncelikle herkese hayırlı olsun..
Mutlu yıllar tekrar 🙂
Bana diş temizliği çıkmış fakat İstanbul da olmadığım için faydalanamayacağım,
faydalanmak isteyen varsa eğer mümkünse tabi benim yerime gidebilir..