Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel bir düşünce benimde eski kitaplarım felan vardı gerek eşya gereksede aramızda para yardımıda yapabiliriz birlikte kuvvet doğar misali herkes küçük meblalar koysa birike birike çok para eder en azından 2 tane bile yardıma muhtaç kardeşimize bi katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize.
teşekkürler arkadaşlar...
öncelik olarak kitap çok iyi olur bir kütüphanemiz ve kitap ekiskliğimiz var....
defter kalem silgi küçük gibi görünsede burdaki öğrencilerin günlük cep harçlıkları ailelerinden aldıkları 10 ila 25 kuruş..yani onlar da çok makbule geçiyor bilesiniz...ve özellikle kurşun kalem biliyorsunuz öğrencinin kalemi kurşun kalem..yanında silgi ve defter..
ilginize çok teşekkürler arkadaşlar
bazı firmalar küçük paketler içinde kalem - silgi - kalemtraş yani set halinde satışını yapıyor
çok kaliteli olmasada bir öğrenciyi epey bir zaman idare edecek halde bunun gibi bişeyde olabilirmi varol abi ??
mesela fiyat alıp böyle bişey yaptırsak
bazı firmalar küçük paketler içinde kalem - silgi - kalemtraş yani set halinde satışını yapıyor
çok kaliteli olmasada bir öğrenciyi epey bir zaman idare edecek halde bunun gibi bişeyde olabilirmi varol abi ??
mesela fiyat alıp böyle bişey yaptırsak
Bende Yardım etmek isterim.Bence varol abi en önemli olanı belirlemelisin derim ben yani bir öncelik sırası oluşturup asıl ihtiyaç olan şeyleri okullar açılana kadar tedarik edip daha sonrada 2. plandaki olanları tamamlarsak bence daha işe yarar birşey çıkartabiliriz (tabii sadece benim fikrim bu)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.