SCW TT Organizasyonu..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İmkansız diye bişey yok. Organizasyon yapacak kişiler bu sorumluluğu göz önünde bulundurmalı. 20km/h hızla giderken el freni çekip takla atmak imkansız falan da değil ayrıca. Tecrübesiz arkadaşlar imkansız olarak görebilir..

Ayberk saçma sapan mesaj yazmaktan sıkılmadın mı artık. ??

bütün arabalarda yay var nerdeyse forumda velakin pistte de kanalizasyon kapağı falan da yok..20'le giderken de elfreni çeksen 5m. kayar durursun zaten dümdüz alan..laf olsun torba dolsun mesaj yazma benim açtığım hiç bi konuya..konu sahibi olarak istemiyorum..bi hobi buldum el freniyle nası düz alanda takla atılır bunu deneyebilirsin mesela.. 😉

😀 😀

Ayberk'in tecrübesine hayran kalmamak elde değil, kaç kere 20km/s taklaya geldin merakta etmiyorum aslında.
fakat Yiğidim öyle deme bi kısa video da görmüştüm teyzenin biri garaja girerken aracına takla attırıyordu. hahahaha 😀

taklaya gelmeyelim yigido 😀

😀 😀 😀

Ayberk'in tecrübesine hayran kalmamak elde değil, kaç kere 20km/s taklaya geldin merakta etmiyorum aslında.
fakat Yiğidim öyle deme bi kısa video da görmüştüm teyzenin biri garaja girerken aracına takla attırıyordu. hahahaha 😀

o teyze şuan bilimadamları tarafından inceleniyo Mustafa abi zaten.. 😛 😀 😀 😀

yıgıt kale AVM de her kolonun yanından el frenıyle gectın sorun yoktu🙂

el freni olayını bilmem ama adaya gittiğimizde 12-15 liraya günlük Pisiklet kiralıyıcaz kimse pisikleti dert etmesin🙂 hem de en kıralını🙂

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt