sendede masallah pazu var zaten v yaka güzel olur evett:seatbide yakasız olsun kollarda bantsız olsun yazın çok yapışır kolları bide beyaz olsun
kardeş kaolları bantlı olanı giyemiyorum ya pazu dan degilde bizim kollar sürekli hareket halindeya on dan terleyin ce yapışıyo bende hareket edemiyorumyasendede masallah pazu var zaten v yaka güzel olur evett:seat
Ben her renginden alayım,3 ayda bir araba değiştiriyorum 🙂Herkesin arabasının rengi neyse öyle olsun ozaman... 🙂
Bencede her renkten yaptırmak. çeşit olsun malüm yazın terleme olayı yüksek. 2 günde bir yıka olayı olmasın en azından haftayı tamamlayalım.En güzeli ankette çıkan sonuçlara oranla, her renkten yaptırmak. Dileyen dilediğini alır.
yörük işi de olabilir akpak da olabilir. sonuçta yörüklük de var şoparlık da....puhaha:cake:Beş kuruş Fazla olsun Kırmızı Olsun, şapkada kırmızı Olsun (Yörük işi Olur Tam🙂) 😱key:
Dediğim gibi olabilir yada kırmızı,beyaz ve siyah olarak 3 ayrı renkte olabilir...İsteyen 2 ve 3 renkte tshirt alabilir...Bu daha mantıklı..:seatbravo sezgin güzel fikir