Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu haftaki Halı Saha Organizasyonumuz da kazasız bitti. Gelenlerin ayağına sağlık. Özellikle taaaaaaa Lüleburgaz'dan gelen Alper Kardeşime @TF775 teşekkür ederim. Bu hafta yenilsek de gönüllerimiz beraber...
Her araci kaplayabiliriz abi arac ici disi farketmez gun ve saat syleyin yeterli iste olmiyim ytrki dadas abi garajimizda senin aracinda fotolari olur fena mi 🙂)
Memet abi sende ayni sekil hepinize kapimiz acik geliyoruz deyin yeterki bnmde bi cok sey elimden gelio ama guven olmadgindan dukkan acamiyorum 🙁( ugrasirken saatin nasi gctigini bile anlamiyorum severek yapinca baska ypabilmk icin senelik izin kullandim iyide muhabbet oldu ve isimizi grduk
Her araci kaplayabiliriz abi arac ici disi farketmez gun ve saat syleyin yeterli iste olmiyim ytrki dadas abi garajimizda senin aracinda fotolari olur fena mi 🙂)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.