SCW Trakya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lejyoner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Murat yeri ve saati tam belirle ona göre insanlar ayarlasın kendini muallakta kalmasın..

1 - KİREÇ
2 - Ziya [MENTION=25594]Ziya[/MENTION]
3 - Güner [MENTION=25659]guner79[/MENTION]
geliyor gözüyle baktığım için ekledim güner

abi ben çorludayım ziyalar çerkezköyde listede de gördüğün üzere 3 kişiyiz ve güner de çerkezköyde çorlu desen onlara ayıp olur. iki aracı buraya sürüklemiş olurum. o zaman ben giderim çerkezköye o yüzden katılıma göre dedim ....
haaa trakya sorumlusu olarak çorluda ağırlamak isterim benim için de iyi olur gece işe gidicem çünkü...

abi ben çorludayım ziyalar çerkezköyde listede de gördüğün üzere 3 kişiyiz ve güner de çerkezköyde çorlu desen onlara ayıp olur. iki aracı buraya sürüklemiş olurum. o zaman ben giderim çerkezköye o yüzden katılıma göre dedim ....
haaa trakya sorumlusu olarak çorluda ağırlamak isterim benim için de iyi olur gece işe gidicem çünkü...
Çerkezköy bana uyar gelirim

[MENTION=3598]tufan[/MENTION] durumun netleşti mi..

Arkadaslar cumartesi aksami saat 19:00da cerkezkoy kipa da bulusuyoruz aksilik olmazsa . [MENTION=25594]Ziya[/MENTION] [MENTION=25659]guner79[/MENTION]

Arkadaşlar teli evde unutmuşum. Eve gidemeyeceğim için akşam 19:00 da belirtilen yerde olacağım. Eğer ki aksi bir durum olursa erkenden buraya yazarsınız. Ara ara siteden kontrol edeceğim haberleri.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt