SCW Röportajları..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Lejyoner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ve şimdiki röportaj konuğumuz 48 abi Varol abi🙂

1)Öncelikle hoşgeldiniz,kısaca sizi tanıyabilirmiyiz.?

öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum..teşekkürümün devamı var onu da sona ekleyeceğim ki sorular karışmaşın..
adım varol soyismim vardar istanbul doğumluyum babam da istanbul doğumlu Allah rahmet eylesin.babası üsküplü..
yani bize arnavut diyorlar..ama şöyle bir durum var..evde soyağacı var..ilk atalarımıza kadar..orta asyadan yemen'e göçmüşler ordan konyaya ordan da üsüküp'e üsküp o zamanlar osmanlı toprağı..daha sonra yugoslavyanın olmuş..ama arada bulunan büyüklerimiz hala aranvutça ve makedonca konuşurlar..yani eski yugoslavca..Tüccar hacı edip sülalesinden mişiz
bir yerlerde okumuştum aslında arnavutların hazar kıyılarında bir topluluk olduğunu ve ordan avrupaya göçettiklerini ama uzun zaman oluyor okuyalı..
1971 de ailem ile avusturyaya gittik..orada büyüdüm..ilk okul birde türkiyeye geldim..bir sene okuduktan sonra tekrar beni avusturyaya götürdüler ve orada ilk okula tekrar başladım ilk okulu orda sonra orta bir orta ikiyi orda okudum ve türkiyeye temelli döndük..orta bire burdan tekrar başaldım..
orta okulu 50.yıl küçükyalı lisesi orta bölümünde..liseyi kadir has lisesinde okudum..üniversiteyi maramara üniversitesi beden eğitimi bölümünde okudum hem bizim dönemizde herşeyi gördük.antrönörlük yöneticilik öğretmenlik ve sağlık..
askerliğimi ankarada yaptım..kara kuvvetleri gücü güreş takımında..
meslek hayatım
güreş
öğretmenlik
turizm animasyon
MC lik
ve gene Öğretmenlik ve MC lik..

bu arada bilmeyenlere boyum 161cm ve 58 kg

2)Forumla tanışma hikayeniz nasıl oldu.?

arabamı aldıktan sonra aracımla ilgili yazılar arıyordum..ve diğer foruma rastladım..kayıt olmak istedim..tc kimlik istedi..bende tanımadığım bir yere tc kimlik vermek istemedim..sonra aramalara devam ettim SCW karşıma çıktı...tc kimlik istemedi..ve üye oldum..ama hiç bir şey yazmadan çoğu başlığı okumaya çalıştım hata yapmamak adına..ve burdayım

3)Seat markası ile ilk ne zaman buluştunuz.? (SCW den soru)

buluşmayı tanışma diyelim..sene 1992 olması lazım olimpiyat şampiyonu M.Akif Pirim almıştı seat 2.0 Gti onun aracı ile ankra istanbul yapmıştık ama nasıl geldiğimi bir ben bilirim bir de Allah..seatı ordan biliyorum..benim kasayla tanışma ilk çıktığında da olsa 2001 yılında antalyada ortağımın gümüş rengi leonu vardı..ve o aracı o zaman biraz daha sevmiştim..sonra bir animatörümün babasının 2006 model yani kasakı vardı bayılmıştım..
en son da araba almaya karar verdiğimde öğretmen arkadaşın 2009 leonu vardı onu almayı düşündüm ama güçüm yetmedi..
kendime çabuk satılır bir araç arıyordum..biraz daha param olduğunda kolay satılsın ve güzel bir araç alabileyim..ama cupra her zaman gözbebeğimdi senelerdir..velhasıl kelam istediğim düzeyde kolay satılır bir araç bulamadım çünkü hepsi şirket arabasıydı.. ozaman dedim ya golf yada seat..arkadaşım da seatta bastırdı modeli yüksek olacağından ve seatımla buluştum..
çok da seviyorum..

4)Herhangi 3 şeyi değiştirebilme şansınız olsaydı neleri neyle değiştirirdiniz.. ? (SCW den soru)

bu dünyanın en zor sorulardan bir tanesidir..
hiç bir şeyi değiştirmzedim herhalde..daha doğrusu ilahi gücün iradesinde olan bir şeyi değiştirmeyi düşünmem..
ama oyun bağlamında
1- kendimi 1990 lı yıllarda..milli takımdaki çıkışları yapmaz boykot yemezdim..
2--35 yaylarımı -50mm yapardım
3- ve kesinlikle turbolu bir araç alırdım..arabamı almadan önce scw girmiş olsaydım

5)Bir daha dünyaya gelseniz hangi ülkede doğmak,yaşamak ve ne iş yapmak isterdiniz.? (SCW den soru)

Tekrar Türkiye Tekrar Müslüman..böyle bir lutuf kimseye nasip olmaz..

6)Ne olursa/hangi koşulda kimselere bişi söylemeden her şeyi bırakır gider başka bi varol vardar olmak isterdiniz. ??(SCW den soru)

Allah öyle bir duruma düşürmesin...

7)karakterimde olmazsa ben ben olamam zaten diyebilceğiniz neler var. ??(SCW den soru)

hırs-mizah

8)kahvaltı yapılır mı edilir mi.,neden hamile kalınır da olunmaz (SCW den soru)

bu soru yiğit kokuyor
kahvaltı aslında kahve altı demektir kahve içmeden etmeden önce yenen yemektir..sabah olduğu içinde hafiftir..
ne garip ki ne kahvaltı ederim ne de yaparım..çünkü sabah sabah açıkamıyorum..
gelelim soruya..kahvaltı yapılır yapılan kahvaltı yenir ve içilir..böylece edilmiş olur
olmak yada olmamak--kalmak ya da kalmamak bütün mesele bu..
bana soruyorsanız
ben -H- bırakırım..-H- kalan yada -H- olan doğru cevabı versin

9)Doğmadan seçim şansın olsa Rus mu doğmak isterdiniz Türk mü?.?(SCW den soru)

tabiki de TÜRK...rus deyince his rus erkeği aklıma gelmiyor ..
Ben TÜRK olup turistleri ülkelerine mesut ve bahtiyar göndermeyi yeğlerim..
bu soru da -Y- kokusu var burnumda

10)Öğretmen olmasaydınız hangi meslek dalını okumak yada ne olmak isterdiniz?(SCW den soru)

sanat- sinema oyunculuğu- resim, stilistlik, iç dekorasyon
11)Seat dan sonra almak istediğiniz seat olmuycak marka model ne olurdu.? (SCW den soru)

param yetmez ama çocukluğumdan beri aşık olduğum araç PORSCHE dir..
bütçem çerçevesinde bir subaru olabilir

12)Hayatınızda duyduğunuz en büyük pişmanlık nedir.? (SCW den soru)

yaptığım hiç bir şeyden pişmanlık duymadım..şu ana kadar...her ne yaptımsa çok güzeldi her şeyi doya doya yaşadım..
ama eksik yaptığım bir şey var o da daha iyi bir KUL olmak isterdim

13)Evlenmek gibi bi düşünceniz olsa evleneceğiniz insan yabancı mı isterdiniz yoksa Türk mü?.?

yabancı yerli ayırımı yapmam..yıllar içindeki tecrübem şunu göstermiştir..senden olan seni daha iyi anlar..
Türk ve Müslüman olmak çok farklı bir olay..
Milli ve Dini bayramlarımız var yabancılardan bunu bizim gibi anlamalarını beklemek doğru değil..ancak insanız böyle durumlarda zorluk çıkabiliyor..Her ne kadar isteğim Brezilyalı bir babası Rus annesi..çinli bir büyükannesi olan bir MELEZ arzumda gönlümde olsada..bu yaştan sonra Türk olsun derim

14)Aşağıdaki kelimeler sizin için ne ifade ediyor.?

Seat: VW kalitesinde bir araç olsada daha çok yatırıma ihtiyacı var..yada müşterisini daha çok memnun etmeli
SCW: ikinci Ailem..dert ortağım..keyif aldığım..günün yorgunluğumu alan..İYİ BÜLMUŞUM dediğim yer
Türkiye: Ölürüm..bin defa ölürüm milyon defa ölürüm uğruna.
Kadın: bir bütünün yarısı diğer yarısı da erkek
GAziantep: Baklava--Kebap
Cezmi Abi: --ABİ-- ama hakikatten abi..hatta Baba..neden mi herkes kendine sorsun..derdiniz oldu mu verdiği tepki hızından anlarsınız..

15)Hayatınızda yaşadığınız en büyük mutluluk anınını bizlerle paylaşırmısınız?

bu soruda dondun kaldım hatırlamıyorum..ya hayatım her anı mutlu idi yada hiç mutlu bir anım olmadı mı??
ama anlık arkadsından sigara yaktığım çok mutluluğum oldu

16)Forumdaki tüm arkadaşlara vermek istediğiniz bir mesajınız varmı.?SCW den soru)

güzel bilgiler paylaşıyoruz..ama bir arkadaşımızın fikrini beğenmeyince..benim olacak başka yolu yok moduna girip kopuyoruz.ve konular sapıtıyor..aslında galiba Türkiye'nin ve Dünyanın da sorunu..karşı tarafı anlamaya çalışmıyoruz dinlemiyoruz...empati kurmuyoruz..
peace diyorum yada PİİZ diyorum

17)VArol Abinin geriye dönüp baktığında hayatımın dönüm noktası dediği bir an var mı,Varsa nedir?

var babamın vefatı..Mekanı Cennet olsun..ondan sonra ölümün bana da geleceğini anladım..ramazan ayının 3 gününde babam vefat etti kadir gecesi dönüm noktam oldu..

18)Şuan yaşamak için seçme şansı olsa hangi ülke hangi şehirde yaşamak isterdiniz? (SCW den soru).?

ilk cevabım Türkiye İstanbul yada Bodrum
ikinci cevabım Los Angeles
üçüncü cevabım Monaco

19)Hayatında yaşadığınız en büyük pişmanlık nedir? (SCW den soru)

hiç pişman olmadım diyebilirim..

20)Hayatınızda bir kadın için ağladığınız oldumu,ne zaman.? (SCW den soru)

erkekler de ağlar evet ağladım..

21)Hayatınızda ünlü biri olmak isteseniz kim olmak isterdiniz.? (SCW den soru)

birisi değil de ben ünlü olmak isterdim..bir hollywood star fean olmazdı..

22)Neden bu yaşınıza kadar evlenmediniz,sizce bekarlık sultanlık mı.? (SCW den soru)

evlendim ve boşandım....bekarlık sultanlık olsa sultanlar bekar olurdu..bunu scw de okumuştum..
bence bekarlık sultanluk değil ama özgürlük..ama bu özgürlük bir noktada bitiyor..yani özgür olmak istemiyorsunuz..
yanlızlık Allah'a mahsuz..biz beceremeyiz yanlızlığı..
şu anda yanlız olmamın yada bir daha evlenmemiş olmam demeyeyim evlenemiş olmamın sebebi benim.
kendimi biraz bulunmaz hint kumaşı zannediyorum galiba..
bir de ilişkiyi beceremiyroum gibi geliyor
diğeri de zor beğeniyorum..
beni beğenenleri ben beğenmiyorum
benim beğendiklerim de beni beğenmiyor..

23)Forumda en sevdiğiniz kişi yada kişiler kimlerdir....? (SCW den soru)

Forumda herkesi çok seviyorum hepsi farklı hepsi candan hepsi içten..
ama Yiğit de kendimi görüyorum..Marjinalliği hoşuma gidiyor hatta o benden de ileri benim yapamadıklarımı yapmış..bunu tarzı olarak yazdım..

24)Konuğumuz olduğunuz için tüm SCW adına teşekkür ederim,son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı.?

tekrar en başa yazdığım gibi..tüm scw ye teşekkür ederim..beni bağrına bastığı için..ve beni sevdiği için..aranıza temmuz 22 idi galiba katıldım sanki en baştan beri vvarmışım gibi hisseditorum ve öyle hissettiriyorsunuz..çok çok çok teşekkür ederim.
inanın burada facebook tan daha çok vakit geçiriyorum..hatta face sadece açık kalıyor..oraya göz atıyorum..o kadar..sağolun var olun Allah'a emanet olun..

çok teşekkürler Varol abi güzel cevaplar güzel sorular ve bide -y- kokan sorular var tabi ben bile kesin Yiğit dedim saol vağrol Varol abi.....😱key:

emeği geçenlere çok teşekkürler... merak ettiğim birini daha yakından tanıma fırsatı buldum...

Büyüksün varol abi , ağzına sağlık. Bu samimiyeti seviyorum...

Bende son zamanlar face den çok burda vakit geçirir oldum , Allah neşemizi bozmasın 😉

benim girdiğim 3 site var haberturk milliyet SCW arada bir kariyer net başka bi siteye girmiyorum... 🙂

Varol abiye cevapları için cok teşekkürler,Sıradaki röportaj Yiğitin de o ne kadar soru yaw😀

Teker teker sorun😀

teşekkürler varol abi
iyiki varsın

Varol abi,sabırla cevapladığın için teşekkürler...🙂

Sıra Yiğidoya mı geldi..😀

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt