SCW Pazar buluşma sohbetleri...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Floydian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen Ulusoy şöförü ciddiyetinde kullanıyodun gerçi araba kalmayınca izledim seni geçerken.. 😀 😀 😀

😀😀😀😀 harbiden ya kesinlikle çizgisini bozmuyo. 3 araba arasındada aynı düz yoldada aynı kesin içinden 'tısss tısss' efekti fln veriyodur😀😀

Valla hem yemekler, hem go-kart, hem de muhabbet süperdi.

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

Alp'in kazalarını unutamicam ama 😀 Yolda gelirken bile hala etkisindeydi ki heralde yanımda korktu biraz 😀
melih gelirken sen bi ara arkamdaydın sonra nerden döndün sen çağlayandan sora görmedim

alp frankeştayn gibi gidiyodu 😀😀

gelen herkese teşekkürler
cok güzeldi
cok eglendm 🙂

melih gelirken sen bi ara arkamdaydın sonra nerden döndün sen çağlayandan sora görmedim

O arada ufak bi Mecdiyeköy-Şişli çıkışı var ordan saptım ben. Alp'i de Etilere bırakcaktım ya, daha ilerdeki çıkışın tam kestiremedim nereyi çıkcagını, dedim bari burdan giriyim de garanti olsun 🙂

Alp'in trafik canavarı gibi bi tipi vardı kullanırken..
aynı aşağıdaki gibi..

f4c4d5eb-e246-4f2d-9b28-6ea5adbb158f_1359.jpg

😀 😀 😀 😀

yalnız Alp e iyi giydirdik şurda bakalım senin stiline ne yorum yapacak gelince Yiğit efendi😀

benzemiyo muydu bence aynı fotodaki.. 😀 😀

Yok ya trafik canavarlığıyla alakası yok ama go-kartta kendinden geçti harbiden 😀 bi ara sarı ışık yandı basıp geçsem mi diye düşünüyodum, yanımdam "kırmızııı kırmızıı" diye ses gelmeye başladı birden, durdum hemen 😀

özgür fotoğrafları eklesinde kendini gör sen daha komiktin yiğit

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt