eline sağlık güzel olmuş 🙂
eline sağlık güzel olmuş 🙂
hoop havalar seklını aldı ne zaman foto cekıyoruz hakan bey 🙂
en kısa zamanda can,bu hafta butun ıslerı bıtıcek ınsallah arabanın..muayneye gıdıcek..ondan sonra güzel bi calısma yapalım..🙂
Aktif üye...😕
ah bırde benımkını duzeltsen cok guzel olur 🙂 batunun arabasını benım gıbı gostermısın😀 benımkı ua 1336
Tarık benım adidasları cekıp gondercem onu da eklesene 😀 Elıne saglık 😉 b de Rıza da yazmıs Omercan ın araba yanlıs olmus Batunun arabası omerın kı o fotoyu aldıgın konudakı Toledoydu o donemde
Bizde bu sitenin üyesiyiz dünde gelmedik, seat kullanmayanlar bile war videoda ne hoş..
2ıncı arabam sayılır o aracta😀 toledo ılk goz agrım arada batununkı gırdı hayatıma sımdı kendıme leon aldım😀 ama batununkı benım degıl tabıkıdeHeh işte sıkıntı orda başlıo tam olarak kim hangi plaka leona biniyor bilmediğimden baktım o resmin altında ömer yorum yapmış arabam falan diye baktım bilgilerinde leon yazıo tamam leon ömercan'ın 🙂 atladım yani bildiğiniz kusura bakmayın lütfen... 😀
Hayır işin uyuz tarafı o toledoyada hastayım aradım aradım sahibini bulamadım 🙂 Yoksa onuda koyacaktım...