Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

SCW mobil uygulama

cckoc

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eki 2009
Mesajlar
1,121
Yaş
35
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır açmayı düşündüğüm bir konuydu. Ben forumu cep telefonumda düzgün bir şekilde görüntüleyemediğim için akşamlar evden takip ediyorum. Fakat gün içerisinde derste filan canım sıkıldığında şöyle bir dolanıp neler olup bittiğini görmek istiyorum ve tahmin ediyorum ki bir çoğumuz da böyle yapmak istiyodur. Bu amaçla, forumumuzun mobile versiyonunu oluşturmak mümkün müdür acaba? Bu arada ben Blackberry kullanıyorum sorun bendeyse kusura bakmayın.

Teşekkürler
 
bır daha denıyeyım ama yanlıs hatırlamıyorsam ıphone ıle gırılıyor du sıteye
 
siteye giriliyor ama mesela iphonun ekranı uzun daha rahat kullanılıyordur. Benimkinde sağda iki tane çubuk çıkıyor ve her ikisinden yukarı aşağı yapmak bayağı bir can sıkıcı oluyor. Tabi benimkisi bir fikir..
 
evet ben de natanın telefonundan girerken çok zorluk çekiyorum yetkililerin dikkatine =)
 
valla bende nokia N79 var ekranı küçük ama opera mobile yüklü bende onla forumu takip etmek pek zor olmuyor tabi pc deki gibi de kolay olmuyor:))
 
Natan'ım o çubuklar için bi çözüm vardır belki.. :)
 
bayağı bir altyapı gerek sanırım ona
 
ben iphoneden bağlanıyorum sorunsuz. Projeler arasında mobil site var biraz zaman lazım arkadaşlar %100 yapı değişikliğine gideceğiz yakında.
 
ben sitemize cok rahat giriyorum sıkıntısız htc touch2 ile
 
Bi İphone kullanıcısı olarak faydalı olacagını düşünüyorum. Bu arada Bildigim kadaryla iyi bi altyapı veya köklü bi degişime gerek yok
 
Geri
Üst Alt