SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dimi Carrefour park alanı da ayrı bi tatlı geldi 🙂

hehehe hususi polise yol werdim çıksın parktan diye =) ayrıca senden beklemiyodum ben öle bişi gözlerim doldu bi an raide ne cewherler warmış =) ama maşukiyeden inişteki yanlamam daha çok hoşuma gitti metrelerce paso yan yan yan 😛

tam önümde yanlıyorsun beni bile korkuttun 😀 bu arada gecenin bombası serbaydı.. müşterinin montunu almış arabasına koymuş..yok böyle bir adam yaa,,müşteriyi karda kışta montsuz bırakmış 😀

korkacak bişey yok yawrum o normal halim benim 😉 bu arada ben dedim size yarım bira ama serbayı bozuyo diye 😀 alıp gider öle montuda hırkayıda =)

hahaha kanka ne yapayım adam benimkinin aynısı takılıyo :=))))

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 19:07 ----------

bu arada kargoyu yolladım bugun bilgin olsun 😀

mrb paşam, valla iyiyim sen nasılsın görüşemiyoruz hiç alacağın olsun 🙂 halledicez stickeri inşallah çok kısa zaman içinde, bastıracak yer arıyorum şuanda

Ben yapıştırdım da, şeffaf kısmı geri çekip üzerindeki yazılar kalacak diye umuyodum. Olduğu gibi yapıştırma galiba değilmi Serbay?

Ben yapıştırdım da, şeffaf kısmı geri çekip üzerindeki yazılar kalacak diye umuyodum. Olduğu gibi yapıştırma galiba değilmi Serbay?

bu yapılırken bende senin bahsettiğin gibi olacağını düşündüm fakat tamamen benim hatam oldu kısa zamanda yenileri geliyor

patron hiç sorma
maddi durum tamamen göçtü
çarşıya bile zor iniyorum 😀

bu arada çarşıda belediyenin orda bir yer vardı sticker yapıyoruz demişti
ama ne kalitede ve de bizim dediğimiz yapıştır çeklerden mi yapıyorlar sormamıştım

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt