SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bekara karı boşamak beleşmiş Kıvanç boşver, mangalda kül bırakmayanları da görecez kuyruğuna basmaya gör sen onları kazaklık neymiş yeniden ders almaları gerekeceklerinden haberleri yok onların 😀😀😀

Faruk abi hayırdır? ben bekar değilim abi konuyu öneren de benim 😀 o yüzden kabullenin abi her erkek Kılıbık değildir!!! 😉

Daha yenisiniz Serhat, ilk 4 sene bende kılıbıklık nedir bilmiyordum, ne zaman 3. birey geldi şartlar tersine dönmeye başladı seni de görecez paşa 🙂

bi kere daha düşün😡

😀😀

---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:13 ----------

Daha yenisiniz Serhat, ilk 4 sene bende kılıbıklık nedir bilmiyordum, ne zaman 3. birey geldi şartlar tersine dönmeye başladı seni de görecez paşa 🙂

valla abi kıvançta serhatta çok şanslı. keşke benide o kdar seven ve değer veren bir eşim olsa kılıbğın kralı olmaya razıyım.

Umarım o kadar görüşürüz de kkısmetse görürsün abicim 🙂 Kıvanç kadar olmayacağım garanti veririm 🙂 zaten orda yazmış kim daha light diye 😀 bende evime düşkünüm ama bu arkadaş fena Yusuf Yusuf 😀

olm ben mumnunum halimden sen neden laf atıyorsun onu çözemedim 😀

olm ben mumnunum halimden sen neden laf atıyorsun onu çözemedim 😀

Neden mi? izmite gelirken konuştuk ne zaman çıkıyosunuz falan dedin o arada yengeyi alıyodun sonra geldik Serbay Kıvanç gelmiyomuş dedi dedim bi anda ne oldu 😀 bide bi baba bahanesidir akıp gidiyo 😀 daha söyliyim mi özel mi kalsın kardeşim 😀

😀😀

---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 13:13 ----------

valla abi kıvançta serhatta çok şanslı. keşke benide o kdar seven ve değer veren bir eşim olsa kılıbğın kralı olmaya razıyım.

Emre ninde evlenince nasıl bir koca olacağı açıklağa kavuşmuştur 😀

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,921Kullanıcılar
fireman2603Son üye
Geri
Üst Alt