SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla benim maksadım alkol almak değil onun için gerekirse anadolu kavağına da giderim ya da evimde yaparım balığımı evde de içerim burada maksat sizinle olmak elbette. Lakin ben kadroyu tam isterim gayrısız içtima yani o yüzden isimleri görelim 🙂

Valla benim maksadım alkol almak değil onun için gerekirse anadolu kavağına da giderim ya da evimde yaparım balığımı evde de içerim burada maksat sizinle olmak elbette. Lakin ben kadroyu tam isterim gayrısız içtima yani o yüzden isimleri görelim 🙂

Katılıyorum abi sana ama tek tek haber verip bilgi almak gerekiyor herhalde?

Valla yarın akşam saat 22 ye kadar kimse ismini dile getirmemişse anla ki kimse gelmeye niyetli değildir. Ha bu arada bunun için kimseye de bir şey diyemeyiz zira perşembe akşamı yılbaşı cuma resmi tatil cumartesi çalışmayanlar şehir dışına kaçabilecek olanlar olduğundan aslında mantıklı da düşününce biraz zorlamış oluruz gibi me geliyor şartlar o da ayrı bir durum tabi 😀

arkadaşlar bu hafta buluşma yok bilginiz olsun. İnşallah bir dahaki haftaya...

Genel olarak oyun eğer alkol sorun olmayacak birlikte vakit geçirip yemek yiyelim derseniz ve müsaitse bu hafta Filiz abla'nın yerine gidebiliriz. Ya da alkol de almak isteyen olursa başka bir yer için ayar yapmaya çalışırız?[/QUOTE]

Her zaman beklerim genç memnuniyetle, bu konuda teklife bile gerek yok.

arkadaslar yarın bulusuyoruz bilginiz olsun... 🙂 yine aynı devam aynı mekan.. İstanbul ses gelmiyoooo?

yaw yarın buluşuyormuyuz..daha yeni mi haber veriyosunuz..? liste yapmaya başlayın o zaman 😀 bu sefer başka mekana mı gitsek??? sıkılmadınız mı daha 😀

yaw yarın buluşuyormuyuz..daha yeni mi haber veriyosunuz..? liste yapmaya başlayın o zaman 😀 bu sefer başka mekana mı gitsek??? sıkılmadınız mı daha 😀

Tekliflere açığız ama bu kadar rahat mekan başka nerde buluruz ona emin olamadık.

---------- Post added 06-01-2010 at 00:00 ---------- Previous post was 05-01-2010 at 23:33 ----------

Bu arada gelen arkadaşlardan beni Bostancı'ya kadar götürebilecek olan var mı?

Tekliflere açığız ama bu kadar rahat mekan başka nerde buluruz ona emin olamadık.

---------- Post added 06-01-2010 at 00:00 ---------- Previous post was 05-01-2010 at 23:33 ----------

Bu arada gelen arkadaşlardan beni Bostancı'ya kadar götürebilecek olan var mı?

Çetin sen Bostancı damı oturuyosun..?

39,143Konu
763,884Mesajlar
21,923Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt