SCW Kocaeli, Gebze ve Sakarya Organizasyonları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel bi akşamdı, umarım mekandan da memnun kalmışsınızdır.Bu arada hayırdır ne faciası ?

Gerçekten güzel olmuş. Bilal ve Kotay a katılıyorum kesinlikle bayram sonrası ilk buluşmaya bende iştirak etmeye çalışacağım. Bu arada Serhat ne yapıyor ,😀 ve ne faciası Serbay lafı attın bizleri merak içinde bıraktın 😀

bayramdan son raki ilk buluşmada bizde ordayız...

inşallah Bilalim bekleriz her zaman toplanın bi ara gelin 🙂

çok güzel bi akşamdı, umarım mekandan da memnun kalmışsınızdır.Bu arada hayırdır ne faciası ?

Abla güzeldi herşey teşekkürler.

Gerçekten güzel olmuş. Bilal ve Kotay a katılıyorum kesinlikle bayram sonrası ilk buluşmaya bende iştirak etmeye çalışacağım. Bu arada Serhat ne yapıyor ,😀 ve ne faciası Serbay lafı attın bizleri merak içinde bıraktın 😀

Filiz ablada sordu sende sordun abi söyleyeyim ama serhat bei uçurur 😀

Mekandan çıkarken kıvancın eşinin ayağının üzerinden geçti amatör sürücü serhat işte ne olacak 😀😀 şakalaşıyorduk arabayla farkına varmadan ezdi 😀 birşey olmadı şükür, yani en son öyleydi ama dilimize düştü serhat şimdi 😀😀

kıvancı görseydiniz direk bana abi silahım nerde diyo hahahaah 😀 kan çıkacaktı az kalsın serhata dedim kanka gel yamacıma bu gece bizde kal operasyon yapmasın sana kıvanç diye 😀 ama tabiki hepimiz espirisindeydik işin... 🙂 bu arada kıvanç yavrum inşallah eve gittikten sonra birşeyi çıkmamıştır ?

Yok artık. Kıvanç bir şey var mı yengenin ayağında ? Serhat ??? 😀

Bayramda yine buluşursanız bu defa ben de eşime katılabilirim 🙂

abi kıskanıyorum ya okul bitsede istanbul tarafına yerleşsem.

Bayramda yine buluşursanız bu defa ben de eşime katılabilirim 🙂

Abla selamını aldık akşam Murat abi'den aleyküm selam 🙂 Bizdende selamlar sana 🙂

İnşallah buluşacağız yine hep beraber tekrardan 🙂

Bu arada şimdi aklıma geldi Kıvanç nete giremez galiba Tekirdağ'a gitti...

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt