Scw kayseri kiranardi şelale park çikartmasi

teşekkür ederim abi inşallah diğerlerinde duruma göre hareket ederiz bu arada orda bi slx jantlı seat var bu gün mahallede yanımdan geçti içnde 4-5 kişiyle

Seat' ın olsun ya da olmasın, araban dahi olmasın sıkıntı değil kardeşim, sen artık ailedensin 🙂

Yanından SLX jantıyla geçen apaçi Sinan kardeşimiz 😀 1.8 95 bg'lik İbişiyle yardırıyordur yine 🙂

kazım ellerine ve emeğine sağlık kardeşim. 😱key:
keyifliydi bir akşamdı katılan herkese teşekkür ederim arkadaşlar. 😱

kazım ellerine ve emeğine sağlık kardeşim. 😱key:
keyifliydi bir akşamdı katılan herkese teşekkür ederim arkadaşlar. 😱
rica ederim ne yaptıkki arkadaşlar sizlerinde emeginize ve tekerlerinize saglık😀 bidakine daha kalabalık olalım inş😱

• Beğen
Reaksiyonlar: RD38
Seat' ın olsun ya da olmasın, araban dahi olmasın sıkıntı değil kardeşim, sen artık ailedensin 🙂

Yanından SLX jantıyla geçen apaçi Sinan kardeşimiz 😀 1.8 95 bg'lik İbişiyle yardırıyordur yine 🙂

Teşekkürler emre inşallah bundan sonra ne şekilde olursa olsun elimden geldiğince bi youlnu bulup geleceğim bu arada dediğin gibi ildem sokaklarında ibiza yardırıyordu 🙂

teşekkür ederim abi inşallah diğerlerinde duruma göre hareket ederiz bu arada orda bi slx jantlı seat var bu gün mahallede yanımdan geçti içnde 4-5 kişiyle

Kardeşim bendim o sabah piknik die 9da çıktık akşam 11de evdeydim puhaha Bende kumarlı parkının orda oturuyorum beyazşehirde marketlere gelmiştik o zaman görmüşsündür.
Makas veya Yan falan atan olursa bilki ya benimdir ya da Scwdeki Uğur puhahapuhahapuhaha

• Beğen
Reaksiyonlar: uquR
39,130Konu
763,846Mesajlar
21,887Kullanıcılar
denizhandnzSon üye
Geri
Üst Alt