REİS38
Kayıtlı Üye
sizin orda hava artık hep böyle olurki
paşa bu gün ve yarın çok soğuk akşamları -15-16 ları gösteriyorki bunun hissedildiği derler -25-30 arası olur biraz sabretmek gerek
sizin orda hava artık hep böyle olurki
oooo görünce üşüdüm vallah siz ancak içerde biyerde yaparsınız veya evde otur engüzeli🙂paşa bu gün ve yarın çok soğuk akşamları -15-16 ları gösteriyorki bunun hissedildiği derler -25-30 arası olur biraz sabretmek gerek
oooo görünce üşüdüm vallah siz ancak içerde biyerde yaparsınız veya evde otur engüzeli🙂
Aynen yollarda sıkıntılı bura mecbur kalmadıkca arabalara binmemekte fayda var
hayırlısı organizasyondan kurtuluş yok nasılsaa pazarları hariç her gün aksam varım :hosgeldin:bu hafta hava muhalefetinden dolayı olmasın derim önümüzdeki hafta bakalım durumlara,,,
tabi varsın tuz isteyen yok demi cız edesin😱😱😱hayırlısı organizasyondan kurtuluş yok nasılsaa pazarları hariç her gün aksam varım :hosgeldin:
😱key:
😀😀 tuz isteyen olsa nolurr ben gibi kazakk erkegi olduktan sonraa😎 bi bakışım yeterr heyytt beee😉tabi varsın tuz isteyen yok demi cız edesin😱😱😱
vay erkekim benim be hırka erkegi görürüm ben seni😱😱😱😀😀 tuz isteyen olsa nolurr ben gibi kazakk erkegi olduktan sonraa😎 bi bakışım yeterr heyytt beee😉
puhahapuhaha hehe bekara hanım bosaması kolay hakkatenn😀😀 iyiki hanım evden kovunca gidecek bag evimiz varr yoksa dısarda zature olarızzpuhaha konusacam zaten bak böyle böyle ona göre 😉vay erkekim benim be hırka erkegi görürüm ben seni😱😱😱
puhahapuhaha hehe bekara hanım bosaması kolay hakkatenn😀😀 iyiki hanım evden kovunca gidecek bag evimiz varr yoksa dısarda zature olarızzpuhaha konusacam zaten bak böyle böyle ona göre 😉