tugra kazım
Kayıtlı Üye
ben ekmek arası kestaneyi tercih ederimmpuhahapuhahaKazımın Sorumlu Olduğu Kayseridende bu beklenir Tavuk Arası Sucuk.. 😕puhaha
ben ekmek arası kestaneyi tercih ederimmpuhahapuhahaKazımın Sorumlu Olduğu Kayseridende bu beklenir Tavuk Arası Sucuk.. 😕puhaha
dün süperdi erciyess kaya kayaa akşamı ettikk😀
emre kardeşim nasılsın yagsa zaten o kadar ayaz olmaz kardeşim bak biz dün erciyesde cıkardık montu felann😀 ohh sahlep lerimizi yudumlarken manzaraya karsıı 🙂 dayan az kaldıı bitti bitecek garii😱key:Arkadaş kayserinin soğuğuna söverdim koçhisar daha kötü çıktı 🙁 Sabahtan beri "incecikten bir kar yağar" türküsü dillerde.. Ama karın kendi yok 🙁
ben kıbrısta yaptım kardeşim oranın gece ayazı ve rüzgarı emin olki suan ki yerinden daha serttirr askeriyenin saç catıları sökülüdur eminim su sıralarr😀 gündüz baglıyoruz gece bi rüzgar kopuyor hiç bişey koymuyorr diger arkadaşların kıyafetlerini giyip gidiyoduk bomba imhacılar gibi oluyodukk😀puhahaNe azı abi ya, şansım olaydı daha doğrusu aklım, yazardım kıbrısı coşardım 8 ay :ahkafam::ahkafam::ahkafam:
aynen kardeşim biz ortamımızı kuralım soguk odaları bile ısındırırız evel allahh yakarız sobamızıı🙂 inş gurbetden gelmene tanışırız seninlede kışınmı gelirsiz yazınmı artık ama gell her zaman burdayız😱key:Allah muhabbetinizi artırsın. İnsan soğuğunu bile özlüyor memleketinin ahh gurbet ah.