06 levent 534
Kayıtlı Üye
bravo kayseri
bizede pro bi makina lazım 😀 yarıdan fazlasını siliyoruz dahaavalla bi biz beceremioz şu foto işini toplanıoz toplanıoz foto yok🙂maşallah kayseri allah muhabbetinizi arttırsın😱
o kolay yhaa senii cingan tavugu yaparken çekelimde tekk 😀buluşmalar için canon eos350d aldım fakat buluşmalarımızın gece olduğunu unutup tripot almamışım 😀 tripot suz gece çekimi sıkıntılı, hayırlı olsuna gelirken tripot alırsan iyi olur kankapuhahapuhaha
tamam reis gelsin bakalım kesilsin tavuklarr cekilsin pro fotolar 😱 yoksa yekta abiden balık isteyecem vala beni balıkcılıga meraklandırıyo 😉 cingan tavugundan soguyacam yoksa 😎söz kanka ölmüş tavukla şöyle güzel bi portrem olsum istiyorum. 😀
vala siz ve yekta abi cezmi abi gökhan abi gelmeden kısmet olmuycak gibi bizede 😀 olsada bogazımızdan geçmezz😎 bu da tam kayserili agzı olduu puhahaarkadaş şu cıngan tavuğunu yemeye gelecem sonunda kayseriye
sogol abii sensiz olmuyo haberin olaa😱key: ugur ve sinanla baş edemiyomm 🙂 elime vurup alıyolar ekmegimi😀canlar emeğinize sağlık